Ekerum - Öland
Ekerum - Öland

Ekerum – Öland

Ekerumsvägen 31, 38792 Borgholm

Camping på vackra Öland

På Ekerum finns ett stort utbud av olika boenden, alternativen är många och oavsett om du önskar en tomt för din husbil, husvagn eller tältplats, önskar hyra stuga eller villavagn så finns något för dig.

 

Naturskönt belägen vid Kalmarsund och granne med naturreservatet Halltorps Hage ligger vår camping Ekerum – Öland. Campingen är särskilt omtyckt bland barnfamiljer och naturintresserade. På stranden finns lekpark och en stor hoppkudde. Vi erbjuder också ett brett utbud av aktiviteter som äventyrsgolf, trampbilar och hoppkudde. Passa på att promenera längs vattnet och njut av den ljusa stranden, de öppna vyerna och de gröna stråken. Vill du ha mer natur kan vi tipsa om ett besök i det intilliggande reservatet.

 

God mat hör alltid semestern till, ta en avslappnande stund vid poolområdet med en glass i handen eller en pizza. Närheten till Borgholm och Kalmar ger möjligheter till utflykter för shopping, nöjen och sightseeing. Missa inte heller Färjestaden med butiker och ett fint läge precis vid vattnet.


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Barnpool
Bastu
Cykelleder
Cykeluthyrning
Hoppkudde
Lekplats
Pool
Strand och bad
Trampbåt
Trampbil

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning. Vid utfart öppnas bommen automatiskt.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under receptionens öppettider. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort.

 

Tömningsstation
Latrin finns i servicehus 2, 3, 4 och 6.

 

WIFI
WIFI finns vid receptionen.

 

Åldersgräns
Mellan 22 – 25 juni 2023 måste alla i sällskapet ha fyllt 25 år för att kunna boka och bo hos oss. Utöver denna vecka behöver alla gäster vara 18 år fyllda eller i målsmans sällskap. Giltig legitimation ska kunna uppvisas vid förfrågan.

 

Öppettider
First Camp Ekerum – Öland är öppet under vår- och sommarsäsongen.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00