Fiske i Oskarshamn 🎣

Oskarshamn är omgärdat av finfina fiskevatten och här finns ett varierat fiske för såväl nybörjaren som den lite mer erfarne fiskaren.
Till östersjöns kust söker sig den som vill ha chans att håva in havsöring, gädda och abborre under stora delar av året. Medan de småländska skogarna inlands bjuder på en god portion sjöar med allt från Put and take-vatten fulla med regnbåge till fridfulla skogssjöar där gädda, abborre, brax och gös bland annat trivs just som fisken i vattnet.

 

Läs mer om fisket i kring Oskarshamn här.

Världsrekordfiske vid Emån

Fisket i Oskarshamn är så mycket mer än bara fiske. Att fiskeintresserade återvänder till Oskarshamn med omnejd år efter år har inte bara att göra med att det gärna nappar i vattnen utan visst spelar den vackra naturen, de trollska skogarna och det förhållandevis milda klimatet in också. Väl värt ett besök med andra ord.

Intet att glömma är väl heller världskändisen(!) Emån som råkar vara ett av Europas absolut renaste fiskevatten. Med sin stora artrikedom därtill lockas varje år fiskeintresserade från hela Sverige. Emån har hamnat på fiskekartan för sin storvuxna havsöring som flera gånger visat sig på styva linan med internationella rekordvikter.


Boende på fiskeresan

Boende löser vi mer än gärna! Här på Gunnarsö-Oskarshamn erbjuder vi flertalet trevliga stugor och campingtomter – året runt. Välj själv det alternativ som passar dig bäst. Vi erbjuder även bra parkeringsmöjligheter för bil och båt nära stugan om så önskar. Det finns även möjlighet att ladda båtbatteri utan extra kostnad.

Mer information om båtramper finns här.


Boka fiskepaket

Spendera två härliga fiskedagar på Gunnarsö - Oskarshamn. Ta med familj, vänner kollegor eller varför inte en rolig teamaktivitet? Paketen nedan gäller 2 nätter i delad stuga som är utrustad med kök, dusch/wc. Observera att paketen endast går att boka direkt genom destinationens mail eller telefon, ej online.

Fiskepaket på Gunnarsö

Antal personer
i stuga med kök/dusch/wc
Pris per stuga för 2 nätter
2 personer delar stuga1500 kr
3 personer delar stuga1500 kr
4 personer delar stuga1950 kr

Bokning av fiskepaket

Är du intresserad av att boka fiskepaket? Maila din bokningsförfrågan till gunnarso@firstcamp.se eller ring oss direkt på +46 491-772 20.