sjöstugan
Sjöstugan - Älmhult
Minigolf Sjöstugan - Älmhult

Sjöstugan – Älmhult

Bökhult 27, 343 38 Älmhult

Den småländska rivieran

Här kan du njuta av en härlig campingsemester med känslan av att befinna dig i en av Astrid Lindgrens magiska sagor. Lummig grönska, härliga bad och skön sandstrand. Campa, bo i en av våra stugor eller hyr ett rum i vårt hotell med utsikt över sjön – allt detta mitt i den småländska skogen.

 

Sjöstugan har öppet året runt och passar lika bra för familjesemestern som för jobbresan till Älmhult. Här erbjuder vi även konferens- och festmöjligheter i vårt hotell för upp till 70 personer.

 

Vill du ha en aktiv semester finns en mängd olika aktiviteter att utforska! Vad sägs om kanot- och båtuthyrning, bastubåt eller beachvolley? Passa på att göra ett besök på världens enda IKEA museum, eller unna dig en lugn dag på Bökhults badstrand. Passa på att svalka dig med en glass eller köp med dig nybakade frallor till picknicken på stranden.

 

Välkommen att njuta, på den småländska rivieran.


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Badtunna
Bastu
Beachvolley
Cykeluthyrning
Fiske
Kanotuthyrning
Kajakuthyrning
Roddbåt
Strand och bad
Sup
Trampbåt

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Miljöstationer finns vid servicehuset och vid receptionsbyggnaden.

 

Bommar
Bommarna öppnas och stängs med servicekort som du får i samband med incheckningen.

 

Bussförbindelser
600m till lokalbussen med goda förbindelser till centrum. Fråga i receptionen för mer info eller kolla www.lanstrafikenkron.se för kompletta tidtabeller och rutter.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Servicekort delas ut till gäster vid incheckning och används till duschar i servicehusen, duscharna är gratis.

 

Tömningsstation
Tömningsstation för latrin finns vid servicehuset samt vid receptionsbyggnaden. Tömningsstation för lös tank finns vid servicehuset.

 

WIFI
Finns över hela området. Inloggningsuppgifter finns att hämta i receptionen.

 

Öppettider
First Camp Sjöstugan – Älmhult har öppet året om. Övriga enheter som butik och restaurang har olika öppettider beroende på säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00