Camping Sjöstugan - Älmhult
Kanot Sjöstugan - Älmhult
Sjöstugan - Älmhult

Camping på småländska rivieran

Sjöstugan erbjuder en mysig och lugn camping i närheten av vattnet. Samtliga tomter har möjlighet till el. På området finns ett servicehus samt ett kök för campinggästerna. Dessutom finns det möjlighet att tvätt och torka kläder.

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. På Sjöstugan hittar du campingtomteruppställda på gräs med el.

Campingtomt med el – Max 6,8,10 eller 12 meter

Trevliga campingtomter med el som ligger utspridda över området och som alla har nära till lummig grönska, härliga bad och sandstrand. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.


Husbil

På Sjöstugan hittar du olika typer av Husbilstomter med och utan el.

Husbildstomt med el – Max 6,9 eller 10 meter

Fina husbilsplatser med el för dig som campar med din husbil. Uppställning på gräs med nära till bad, sandstrand och grönska. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Husbildstomt utan el – Max 9 meter

På vår småländska Riviera Sjöstugan finns fina husbildsplatser utan el, dessa perfekt för er med maxlängd 9 meter.

Husbilstomt med el Markis - Max 9 meter Trevlig husbilsplats med Markis och el uppställda på gräs. Nära till bad, sandstrand och grönska. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.