Sjöstugan - Älmhult
Reception Sjöstugan - Älmhult

Njut av god mat med magiskt utsikt

En rolig nyhet för säsongen 2024 är att Sjöstugan får en Bistro där du kan avnjuta en god lunch eller middag. I bistron sitter ni bekvämt antingen ute eller inne med magisk utsikt över sjön. På vår terass passar det perfekt med en snabb lunch eller en lång middag på sommarens varma dagar. Vi har både varm och kall mat som passar stora och små campare.

 

Pannkakor med sylt, eller varför inte en burgare? När magen börjar kurra står vår trevliga personal redo att hjälpa er, innan blodsockret sjunker för lågt! Välkommen in till vår sköna bistro.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Tryck på knappen nedan för att läsa mer om First Camp Bistro och för att se vår meny.

Öppettider 2024*

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

16 augusti - 24 augusti
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar. Butiken fylls på under våren för att erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!