Restaurang Sjöstugan - Älmhult
Reception, butik och restaurang Sjöstugan - Älmhult
Sjöstugan - Älmhult

Restaurang

Här på First Camp Sjöstugan – Älmhult har du lyxen med bekvämligheterna nära till hands. I servicebutiken finns det mest nödvändiga och när magen kurrar efter en god måltid är det perfekt att kila bort till den trevliga restaurangen med oslagbar utsikt.

 

Hitta all information du behöver lite längre ner!

Sjöstugans restaurang

Välkommen till restaurangen precis intill vattnet med fantastisk utsikt över sjön. Här kan du avnjuta goda klassiker som räkor i ugn och hemmagjorda burgare, svensk insjögös eller varför inte en delikat vaniljpannacotta till dessert? Menyn är fullproppad med goda favoriter till både vuxna och barn. Ta en kall öl, blicka ut över vattnet och låt lugnet skölja över dig i den avkopplande miljön med de natursköna omgivningarna. Om ni är ett större sällskap finns en mumsig grillbuffé med kött, fisk, potatis, grönsaker och en massa goda tillbehör samt kaffe och dessert som ni kan njuta av tills långt efter solen gått ned över horisonten. Sjöstugans restaurang är platsen för lite extra avkoppling.

Restaurangen är öppen under våren och sommaren, välkommen!

Telefon: 0762-024 842
E-post : restaurang@sjostugan.com


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Här hittar du det som glömdes hemma, och det allra nödvändigaste under semestern som snack och godis, hygienartiklar och souvenirer.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med svalkande glass. Välkommen in!

Butiken fylls på under våren för att erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.