Camping i Kolmården - Norrlöping
Camping i Kolmården - Norrlöping
Camping i Kolmården - Norrlöping
Camping i Kolmården - Norrlöping

Kolmården – Norrköping

Kvarsebovägen 2, 618 34 Kolmården

Vilda expeditioner i spännande omgivningar

Välkommen till din camping i Kolmården! Är du på jakt efter ett äventyr? Då är vår camping i Kolmården ett perfekt val för dig! Till First Camp Kolmården – Norrköping kommer varje år tusentals små upptäcktsresande med sina familjer. Campingen ligger nära Nordens största djurpark och Kolmårdens Tropicarium, som bara är fyra km från campingen.

 

Inte nog med att campingen ligger nära djurparken, oavsett om du bor i stuga eller på campingtomt i husbil, husvagn eller tält, så finns många roliga aktiviteter för alla som bor på campingen. Miljön vid den vackra Bråviken, med barnvänlig strand och brygga, är perfekt för avkoppling eller varför inte hyra cykel för upptäcktsfärder i de vackra omgivningarna?

 

Vill ni ta en utflykt finns Tom Tits Experiment, häftiga hällristningar och Stegeborgs Slottsruin en biltur bort, missa inte detta när du bor med oss i Kolmården.


Välkommen!


Vi erbjuder

Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Cykeluthyrning
Lekplats
Kajakuthyrning
Strand och bad
Träningsprogram
Underhållning
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Busshållplatsen ”Sandviken krokek” finns utanför campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hitta hit
Adressen är Kvarsebovägen 2, 618 34 Kolmården. Vänligen notera att det finns en plats med samma gatunamn och nummer två mil från campingen. Sök på First Camp Kolmården – Norrköping i din GPS.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Kolmårdens Djurpark
Djurparken öppnar 2 april! Läs mer här.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Det finns möjlighet att tömma latrinbehållare vid receptionen, i byggnaden bakom Skogslängorna. Det finns också en stor station vid verkstadsbyggnaden efter lekplatsen, här kan även fasta tankar tömmas.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen, servicehusen samt vid stugorna. Observera att uppkopplingen kan vara något långsam under högsäsong.

 

Öppettider
First Camp Kolmården – Norrköping har öppet året runt. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

2 januari8 maj
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndagObemannat