Glyttinge - Linköping

Glyttinge – Linköping

Berggårdsvägen 6, 58437 Linköping

Liten pärla nära city och Göta Kanals hjärta

First Camp Glyttinge – Linköping ligger endast ett stenkast från E4:an och är Linköpings mest centralt belägna camping. Här har ni en vacker och barnvänlig campingplats med fina boenden i varierande prisklasser. Linköping erbjuder en uppsjö av intressanta besöksmål och aktiviteter för alla åldrar. Närheten till Kolmårdens djurpark, Göta Kanal och Astrid Lindgrens Värld gör också Glyttinge till en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter. I området hittar ni även Friluftsmuseum Gamla Linköping, Östergötlands Länsmuseum och Flygvapenmuseum och ett mycket populärt äventyrsbad.

 

Det finns också en kiosk med diverse smått och gott och en stor fin lekplats för barnen. Vill ni ta med hunden på semestern är det inga problem. I anslutning till området finns fina skogsvägar och promenadstråk och ca. 1,5 kilometer bort ligger en hundrastgård. Campingplatsen är också utrustad med hunddusch. Varmt välkomna till denna lilla oas!


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Cykelleder
Cykeluthyrning
Lekplats
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 850 meter från campingen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Kiosk
Kiosken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrintömning finns på baksidan av servicehuset.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
First Camp Glyttinge – Linköping är öppen året om.


Öppettider

2 januari23 maj
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndagObemannat

I närheten av Glyttinge - Linköping

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.