Camping i Kolmården - Norrlöping
Camping i Kolmården - Norrlöping
Camping i Kolmården - Norrlöping
Kolmården - norrköping

Camping vid Kolmården

På First Camp Kolmården – Norrköping kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 stycken trevliga servicehus på campingen. Incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Norrköping så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt i Kolmården

Hos oss på First Camp Kolmården-Norrköping har vi tre olika sorters campingtomter att välja på: platser med el, platser med el och VA och platser utan el. På området finns också tre servicehus, reception, butik samt bistro. Besöker du oss med husbil så kan du välja att stå på våra campingtomter med el, el och VA eller utan el.

Campingtomt med el – max 8 eller 11 meter

Fina tomter i olika storlekar med både grus- och gräsunderlag. Tomterna är naturskönt belägna och utspridda över hela campingområdet. Välj din specifika plats när du bokar och välj själv vad du vill ha nära till när du bokar online. Tomterna 260-279 har endast gräsunderlag och ligger på en sluttning, platserna lutar därför något.

Campingtomt med el och VA – max 8 meter

Härliga tomter med el och VA med som samtliga ligger med vacker utsikt över småbåtshamnen i Bråviken. Från dessa tomter har du nära till reception, butik och bistro samt den roliga äventyrslekplatsen.


Tält

Våra tältplatser utan el ligger utspridda på udden i härlig skogsmiljö där underlaget är gräs. Det finns även tältplatser utan el i skogen, men där är underlaget lite mer ojämnt. Vill du boka en tältplats utan el finns dessa i bokningen. Vill du däremot boka en tältplats med el så bokar du en vanlig campingtomt med el. Dessa platser finns både med hårt grusunderlag nere mot vattnet samt på ett annat område på andra sidan av campingen där det då är gräsunderlag.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!