Kolmården - norrköping restaurang
Camping i Kolmården - Norrlöping

Hungrig som en varg?

Efter en dag med fartfyllda aktiviteter på vår destination, eller kanske en heldag på Kolmården, kommer det kurra rejält i kistan. Då passar det perfekt att hoppa in i vår sköna bistro för ett rejält skrovmål.

 

Vi har en stor uteterass för de soliga sommarkvällarna. Strategiskt placerad precis intill bistron finns lekplatsen så att de små kan kuta iväg så fort de ätit färdigt. Då kanske föräldrarna ska passa på att unna sig något gott…

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

10 maj - 11 maj
fre-lör: kl. 17-21

17 maj - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!