Resort

Råå Vallar – Helsingborg

Kustgatan 95, 252 70 Råå

Vackra vyer över Öresund

Nyhet! Nu har Råå Vallar blivit en First Camp Resort, ett helt nytt undervarumärke för dig som föredrar det lilla extra under semestern. Läs mer här.

 

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har ett perfekt läge precis vid vattnet och slående utsikt över Ven och Danmark. En utmärkt destination för såväl par och barnfamiljer som gäng av goda vänner. Här bor ni fint och trivsamt med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Njut av en semester med sol och bad vid stranden eller poolen, besök i fina Helsingborg centrum och kanske en tur till Helsingör på andra sidan sundet.

 

Med en fin badplats precis intill och en uppvärmd 50-meters utomhusbassäng samt en barnbassäng på området erbjuder vår camping på Råå Vallar utmärkta möjligheter till sköna bad under sommaren. För barnen finns lekplats och en barnklubb med roliga aktiviteter. Ni kan också spela äventyrsgolf, nyttja motionsslingan och hyra cyklar. Här på Råå finns även Yessi Lodge – perfekt boende för barnfamiljens semester!

 

Från campingen är det nära in till pittoreska Helsingborg centrum med bra shopping, restauranger och kulturutbud. Här kan ni också ta båten över Öresund och upptäcka Helsingör. Vill ni göra utflykter med bilen bjuder Skåne på många spännande sevärdheter och besöksmål.

 

First Camp Råå Vallar – Helsingborg är alltså en camping med närhet till vattnet, stranden, Helsingborg, Helsingör samt att det finns alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Så välkommen hit!


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Barnpool
Cykelleder
Cykeluthyrning
Kajakuthyrning
Pool
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning
Utegym

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 400 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Butiken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni en passagebricka. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner. Dusch är kostnadsfritt.

 

Tömningsstation
Latrin finns i samtliga servicehus. Latrinstation för fasta tankar finns vid husbilstömningsstation.

 

WIFI
WIFI finns på campingområdet. Vänligen notera att uppkopplingen kan skifta beroende på vart på området du befinner dig.

 

Öppettider
First Camp Råå Vallar – Helsingborg har öppet året runt. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

1 april8 maj
måndagsöndag08:0017:00