Holbaek_15

Holbæk Fjord – Sjælland

Sofiemindes Allé 1, 4300 Holbæk

En riktig pärla vid vattnet!

Välkommen till First Camp Holbæk Fjord – Sjælland, en riktig pärla vid vattnet! Campingen är öppen året runt och välkomnar dig till ett härligt semesteräventyr mitt i den danska naturen, där Själlands skönhet och lugn möter aktivitet och campinglycka! För barnen är det ett paradis att campa på Själland, som är fullt av roliga aktiviteter och besöksmål som Sommerland Sjælland, BonBon Land och Tivoli.

 

Campingen är omgiven av vackra öar från Møn till Lolland, Falster och charmiga Omø, Sejerø, Nekselø och Orø. Är du en fiskefantast bjuder dessutom Själlands kust och vattendrag på några av Danmarks bästa fiskevatten. Här bor du nära storstadsupplevelser och campingen är en perfekt utgångspunkt om du vill utforska Köpenhamn över dagen, som du tar dig till enkelt med bil eller kollektivtrafik.

 

Vi ser fram emot att göra din semester oförglömlig på First Camp Holbæk Fjord – ditt fönster till det bästa av Själland, oavsett om du letar efter lugn och ro eller äventyr och upplevelser. Välkommen!


Vi erbjuder

Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnpool
Bastu
Cykelleder
Fotbollsplan
Gym
Hoppkudde
Lekplats
Pool
Strand och bad
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Wifi
Wifi finns i begränsad utsträckning på området

 

Tömningsstation
Latrintömning finns i servicehus 1.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0020:00