Frigård – Flensborg Fjord

Kummelefort 14, 6340 Kollund

En unik pärla på södra Jylland

First Camp Frigård – Flensborg Fjord på södra Jylland är en av Danmarks härligaste campingplatser. Destinationen ligger i Kollund, i ett varierat naturlandskap med skog och strand nära Flensburgfjorden och tyska Flensburg.

 

Du hittar oss endast 3 km från den dansk-tyska gränsövergången vid Kruså med närhet till en mängd shopping- och utflyktsmål både i Danmark och i Tyskland.

 

Njut av friheten, den vackra naturen, mängder av aktiviteter för stora och små – och en mysig semester så långt söderut det bara är möjligt – åtminstone i Danmark. Låt barnen leka, bada och busa på förmiddagen och ta en gemensam tur till Tyskland senare på dagen. Det är med andra ord upplagt för en semester utan gränser.

 

Vi ses på södra Jylland – vi har öppet hela året!


Vi erbjuder

Gratis surfzon
Husdjursvänligt
Incheckningsautomat

Aktiviteter

Barnklubb
Basket
Bastu
Beachvolley
Boule
Cykeluthyrning
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Pool
Trampbil
Träningsprogram

Praktisk information

Kök och andra faciliteter

Vårt stora fina kök är tillgängligt för alla gäster. Här finns stora ljusa ytor där du hittar ugnar, gasspis och diskbänk samt bord där ni kan samlas kring maten.

 

Det finns också möjlighet att använda våra grillar.

 

Toalett- och duschmöjligheter

Vi har en stor 5-stjärnig dusch- och toalettanläggning på campingen. Det finns flera familjebadrum med extra utrymme när familjen behöver göra sig redo för resan eller utflykten. För barnfamiljer finns det skötrum och en särskild barnavdelning. Tack vare vår höga hygienstandard är det alltid ett nöje att besöka anläggningarna.

 

Tvättstuga

Tvättstuga finns i servicebyggnad 1, 2 och 3. Vi har tvättmaskin och torktumlare i våra byggnader som du är välkommen att använda. Du använder din Sep-key-nyckel för tvätt och torkning. En tvätt kostar 25 kr och torktumlare 7.5 kr för 15 minuter.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00