Björkäng camping
Björkäng förtält
Björkäng strand
Björkäng - Varberg

Björkäng – Varberg

Havsbadsvägen, 43276 Tvååker

Upplevelser på Hallands Riviera

First Camp Björkäng – Varberg, strax söder om Varberg, är en enkel, trevlig och mysigt belägen familjecamping. Här finns flera roliga aktiviteter för att skapa fina och mysiga semesterminnen tillsammans. På campingen i Björkäng bor ni i husvagn, husbil, tält eller stuga på stora härliga tomter och öppna ytor, bara ett stenkast från den barnvänliga och långgrunda sandstranden. Hos oss bor ni med havet som närmaste granne och med närhet till Varberg, Falkenberg och Ullared.

 

På området finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar och bekvämligheter som servicebutik och bistro. Det finns också fina promenadstråk för er som vill ta med hunden på semestern. Tillbringa dagarna med att njuta av sol och salta bad vid stranden vid campingen, eller välj och vraka bland ett stort utbud av aktiviteter som bland annat minigolf, boule och beachvolley. Under vecka 27-32 finns dessutom ett stort aktivitetsprogram på destinationen med allt från barnklubbsaktiviteter, kvällsunderhållning och träning.

 

Välkommen till First Camp Björkäng – Varberg och njut av allt vi erbjuder i form av aktiviteter samt närheten till en mängd platser som våra gäster uppskattar att besöka. Lockande belägen på fina västkusten.


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Boule
Cykeluthyrning
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 500 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis och för att nyttja dem behövs ej ett kort).

 

Tömningsstation
Latrintömning finns vid servicehus 3 och 4 på campingen.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
First Camp Björkäng – Varberg har öppet året runt. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

2 januari21 mars
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndagObemannat

I närheten av Björkäng - Varberg

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.