Björkäng camping
Björkäng förtält
Björkäng strand
Björkäng - Varberg

Björkäng – Varberg

Havsbadsvägen, 43276 Tvååker

Upplevelser på Hallands Riviera

Välkommen till First Camp Björkäng, en familjevänlig camping i Varberg, perfekt belägen strax söder om staden. Här erbjuder vi en unik semesterupplevelse med direkt närhet till Varbergs långgrunda och barnvänliga sandstränder. Observera att det just nu finne en avrådan från bad på badplatsen, men detta kan skilja sig från dag till dag. Gör det till en vana att kolla upp badvattenkvalitén innan det är dags för dopp. Läs mer här.

 

Oavsett om du föredrar att bo i husvagn, husbil, tält eller stuga, erbjuder vår camping i Varberg stora härliga tomter och öppna ytor för din avkoppling och njutning. Hos oss bor ni med havet som närmaste granne och med närhet till Varberg, Falkenberg och Ullared.

 

På campingen i Varberg kan du och din familj njuta av ett brett utbud av aktiviteter. Skapa minnesvärda semesterstunder med allt från minigolf och beachvolley till salta bad vid den trevliga stranden. Under vecka 27-32 väntar ett fullspäckat aktivitetsprogram som inkluderar barnklubbsaktiviteter, kvällsunderhållning och gruppträning, allt för att göra din vistelse på vår camping i Varberg så givande som möjligt.

 

Förutom de många aktiviteterna på plats, ligger vår camping nära populära destinationer som Falkenberg och Ullared, vilket gör det enkelt för våra gäster att utforska mer av västkusten under sin vistelse. Även hundägare uppskattar de fina promenadstråk som finns tillgängliga, vilket gör oss till en optimal campingplats i Varberg för hela familjen, inklusive fyrbenta vänner.

 

Besök First Camp Björkäng – Varberg och upplev det bästa av västkusten med oändliga möjligheter till äventyr, avkoppling och familjenöjen. Vår camping i Varberg är den perfekta utgångspunkten för en minnesvärd semester.


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Boule
Cykeluthyrning
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 500 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis och för att nyttja dem behövs ej ett kort).

 

Tömningsstation
Latrintömning finns vid servicehus 3 och 4 på campingen.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
First Camp Björkäng – Varberg har öppet året runt. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

I närheten av Björkäng - Varberg

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.