alt
alt
alt
alt

Campingkvällar med fantastisk underhållning!

Om somrarna bjuder vi alltid på fantastisk utomhusunderhållning flera dagar i veckan, och stämningen är alltid på topp! Sommaren 2023 är inget undantag och nu skruvar vi verkligen upp volymen! Upplev hela 700 kvällar med härliga shower, quiz och festlig stämning på 39 av våra destinationer i Sverige, Norge och Danmark!

Och en sak är säker, oavsett destination. Campingarna fullkomligt gungade av sprudlande glädje, skratt och musik – hela sommaren lång. Självklart är det helt gratis att hänga på, sjunga med, svänga på höfterna och delta i våra underhållningskvällar. Aktivitetsprogrammet pågår mellan vecka 27-32.

Onsdag

QUIZ-Show
20:00

Fredag

HITS-Show
20:00

Lördag

ROCK-Show
20:00

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

Mer om underhållningen

Hits-show - Hits-mania! Vi har samlat en massa trall-vänliga hits för dig att sjunga med i. En helkväll heltenkelt!

Rockshow - AC/DC, Bryan Adams, Elvis Presley eller Tina Turner – vilken är din favoritrockstjärna? Headbanging och spontana luftgitarr-solon välkomnas. Våra artister ger er en kväll med de bäst rocklåtarna!

Quiz - Det är quiz-time! Våra artister sjunger låtar och bjuder på klurigt quiz. Kan du och ditt lag samla flest poäng, och kamma hem kvällens vinst?!

Underhållningen görs möjlig i samarbete med Show Concept by Sarah Howard.

Några destinationer med underhållning

Arcus – Luleå

Välkommen till vår camping i Luleå, First Camp Arcus – Luleå, som är öppet året runt med sina magiska sommardagar och vackra vinterlandskap. På den norrländska kusten i Luleå väntar ett enastående naturliv, så fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv.

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele är en härlig premium-destination i norra Sverige

Boden bad pool

Björknäs – Boden

Välkommen till vår idylliska camping i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har öppet året om och som om sommaren bjuder på fantastiska soldagar och som under vintertid förvandlas till ett riktigt winter wonderland.

Orsa_Hansjöstuga Plus

Orsa – Dalarna

I vackra Orsa kan du semestra året runt! Med stort aktivitetsutbud, restauranger, camping, stugor och vandrarhem finns något för alla!

Drönarbild Edsvik - Grebbestad

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål.

Ekudden – Mariestad

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden – Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet.

Nickstabadet – Nynäshamn

Trevliga First Camp Nickstabadet – Nynäshamn är belägen intill Nynäshamns populära havsbad.

Solvik – Kungshamn

Inte mycket kan mäta sig med havsutsikten från First Camp Solvik – Kungshamn. Här campar du kungligt med Bohuslän och Bästkusten nedanför dina fötter.

Västerås - Mälaren

Västerås – Mälaren

Trivsamma First Camp Västerås – Mälaren är vackert belägen precis vid Mälaren

Hagön – Halmstad

Bara 6 kilometer från Halmstad ligger First Camp Hagön – Halmstad, inbäddad i grönska och med det salta Västerhavet som närmaste granne.

Råå Vallar – Helsingborg

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har ett perfekt läge precis vid vattnet och slående utsikt över Ven och Danmark. En utmärkt destination för såväl par och barnfamiljer som gäng av goda vänner.

Röstånga – Söderåsen

First Camp Röstånga – Söderåsen är ett riktigt paradis för barnfamiljen såväl som naturälskaren.

Stensö – Kalmar

First Camp Stensö – Kalmar är belägen i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund. Runt omkring campingen finns många fina badplatser och mycket att upptäcka.

Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile är en populär familjecamping med plats för alla.

Frigård – Flensborg Fjord

First Camp Frigård – Flensborg Fjord på södra Jylland är en av Danmarks härligaste campingplatser. Destinationen ligger i Kollund, i ett varierat naturlandskap med skog och strand nära Flensburgfjorden och tyska Flensburg.

Gol - Hallingdal

Gol – Hallingdal

I hjärtat av handelsplatsen Hallingdal finner du First Camp Gol – Hallingdal, känt för sitt mångsidiga utbud av aktiviteter under såväl sommar som vinter