alt
alt
alt
alt

Kvällsunderhållning för alla 🎶

Under somrarna bjuder vi på fantastiska campingkvällar med underhållning flera dagar i veckan, och sommaren 2024 är inget undantag! 🙌 På hela 36 destinationer kan du sjunga med, svänga på höfterna och campingquizza tillsammans med familj och campinggrannar. Aktiviteterna pågår mellan vecka 27-32 i Sverige, Norge och Danmark.

  • Över 600 sommarkvällar med underhållning
  • Quiz, shower och festlig stämning
  • 3 kvällar i veckan
  • Vecka 27-32
  • Sverige, Norge och Danmark
  • Aktiviteterna ingår i priset

Onsdag

QUIZ-show
20:00

Fredag

Fredags-show
20:00

Lördag

Lördags-show
20:00

Sommarens underhållning 💃

Quiz-show - Gläns med din kunskap eller svara fel på alla frågor. Artisterna sjunger och ställer kluriga frågor. Må bästa lag vinna!

Fredags-show - Fredags-feelingen är på topp när våra showartister bjuder på nya och gamla hits i en härlig party-show i två akter!

Lördags-show - Veckan avslutas med en sprakande party-kväll i bistron!

Underhållningen görs i samarbete med Show Concept by Sarah Howard. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

Mer om aktivitetsprogrammet 2024

Några av destinationerna

Arcus – Luleå

Välkommen till vår camping i Luleå, First Camp Arcus – Luleå, som är öppet året runt med sina magiska sommardagar och vackra vinterlandskap. På den norrländska kusten i Luleå väntar ett enastående naturliv, så fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv.

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele är en härlig premium-destination i norra Sverige

Björknäs – Boden

Välkommen till vår idylliska camping i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har öppet året om och som om sommaren bjuder på fantastiska soldagar och som under vintertid förvandlas till ett riktigt winter wonderland.

Orsa – Dalarna

I vackra Orsa kan du semestra året runt! Med stort aktivitetsutbud, restauranger, camping, stugor och vandrarhem finns något för alla!

Drönarbild Edsvik - Grebbestad

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål.

Ekudden – Mariestad

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden – Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet.

Solvik – Kungshamn

Inte mycket kan mäta sig med havsutsikten från First Camp Solvik – Kungshamn. Här campar du kungligt med Bohuslän och Bästkusten nedanför dina fötter.

Hagön – Halmstad

Bara 6 kilometer från Halmstad ligger First Camp Hagön – Halmstad, inbäddad i grönska och med det salta Västerhavet som närmaste granne.

Råå Vallar – Helsingborg

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har ett perfekt läge precis vid vattnet och slående utsikt över Ven och Danmark. En utmärkt destination för såväl par och barnfamiljer som gäng av goda vänner.

Röstånga – Söderåsen

First Camp Röstånga – Söderåsen är ett riktigt paradis för barnfamiljen såväl som naturälskaren.

Stensö - Kalmar, camping i Kalmar

Stensö – Kalmar

First Camp Stensö – Kalmar är belägen i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund. Runt omkring campingen finns många fina badplatser och mycket att upptäcka.

Frigård – Flensborg Fjord

First Camp Frigård – Flensborg Fjord på södra Jylland är en av Danmarks härligaste campingplatser. Destinationen ligger i Kollund, i ett varierat naturlandskap med skog och strand nära Flensburgfjorden och tyska Flensburg.

Åhus – Kristianstad

Vår camping i Åhus utanför Kristianstad på Skånes östkust ligger nära vidsträckta stränder, trolska skogar och lugna sjöar.

Björkäng camping

Björkäng – Varberg

First Camp Björkäng-Varberg, strax söder om Varberg, är en enkel, trevlig och mysigt belägen familjecamping.

Bøsøre Strand – Fyn

Säkra familjens nästa semester på en destination där det finns tid att koppla av, tid att ha kul och tid att vara tillsammans. På campingen Bøsøre Strand – Fyn får ni en semester i vackra omgivningar med massor av aktiviteter för hela familjen samtidigt som ni kan ta det lugnt och bara njuta av naturen.

Ekerum - Öland Pool

Ekerum – Öland

På Ekerum finns ett stort utbud av olika boenden, alternativen är många och oavsett om du önskar en tomt för din husbil, husvagn eller tältplats, önskar hyra stuga eller villavagn så finns något för dig.