Kärradal - Varberg, camping i Varberg
Varberg kallbadhus
Kärradal strand, camping i Varberg
Kärradal - Varberg, camping i Varberg

Kärradal – Varberg

Nisebäcksvägen 1, 432 95 Varberg

Mellan hav, strand och vida vyer på Västkusten

På jakt efter en trevlig camping i Varberg? Välkommen till en riktig pärla på västkusten, First Camp Kärradal – Varberg! Campingen ligger med ett toppläge några hundra meter från havet på västkusten strax norr om Varberg – och med shoppingparadiset Ullared en bit bort är vår camping i Varberg ett resmål med någonting för hela familjen. Ett besök vid Varbergs fästning brukar även det vara ett populärt resmål för semesterfirarna på kusten.

 

För familjen finns flera roliga aktiviteter, vad sägs om att slå brorsan i boule eller kompisen i äventyrsgolf. Kanske vinner du över grannen och blir bjuden på en vinnarglass? Barnen har kul på lekplatsen och leker med nyfunna vänner på campingen i Varberg. På campingen finns även en servicebutik och vår First Camp Bistro!

 

På campingen bor du i stuga eller campingtomt med husbil, husvagn eller tält. Endast några hundra meter från campingen breder de långgrunda barnvänliga stränderna ut sig och med Varberg mindre än en mil bort är First Camp Kärradal – Varberg en riktig pärla på västkusten, nära till city och nära till naturen.

 

Välkommen att campa i Varberg på First Camp Kärradal – Varberg!


Vi erbjuder

Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Boule
Cykelleder
Cykeluthyrning
Minigolf
Segway miniPRO
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Det är lätt att ta sig in till Varbergs centrum med buss. I receptionen finns tidtabeller.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Det finns möjlighet att tömma latrinbehållare utanför servicehus 1.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
Stugbyn på First Camp Kärradal – Varberg har öppet året runt. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

22 mars8 maj
måndagsöndag08:0017:00

I närheten av Kärradal - Varberg

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.