Kärradal camping, camping i Varberg
Kärradal camping, camping i Varberg
Kärradal kitesurf, camping i Varberg
Kärradal - Varberg

Camping Varberg Kärradal

På First Camp Kärradal – Varberg kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Varberg så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.

Campingtomt med el - Max 8 eller 10 meter

Dessa härliga campingtomter med el ligger utspridda över campingen. Välj plats vid bokning om du har några specifika önskemål.

Campingtomt med el och vatten - Max 6, 8 eller 10 meter

Våra bekväma campingtomter med el och vatten ligger bland annat nära servicehus, reception, butik och restaurang. Vänligen observera att platserna ligger utspridda på campingen. Om du vill ha nära till någon specifik byggnad så rekommenderar vi att välja önskad plats från kartan när du bokar. 


Husbil

Husbilsplats med el - Max 8m

Samtliga platser är utrustade med el och ligger på campingens bortre del. Välj plats vid bokning om ni har något specifikt önskemål.


Tält

Tälttomt utan el

Tältplats utan el på gräs. En bil eller motorcykel tillåten per plats.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!