Ånnaboda frukost

Pizza, pasta eller glass?

På semestern kan det vara härligt att verkligen känna att det är semester. Därför har vi fantastiska alternativ i vår bistro som sätter guldkant på er vistelse hos oss. Varför inte ta en pizza för andra dagen i rad? Eller dessert mitt i veckan?

 

Hos oss är varje dag lördag och vi gör vårt yttersta för att du ska känna dig avslappnad och kunna njuta av din semester. Välkommen in till vår sköna bistro.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi hemlagad mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en god lunch, trevlig middag eller härligt häng i vår bistro. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Spana in menyn här!


Frukost

Frukost ingår alltid för hotellets gäster. Bor du i stuga eller på campingen är du varmt välkommen att lägga till frukost i din bokning. Kontakta oss för mer information samt bokning. Frukosten anpassas efter antal frukostgäster. Vid högre antal gäster serveras en buffé och vid färre antal serverar vi frukostpåsar.

Tidig avresa? Vi ordnar gärna en frukostpåse till dig. Meddela oss senast dagen före ankomst.


Kiosk

I vår kiosk hittar du det viktigaste för mysiga campingkvällar. Här finns godis, chips, nötter och smarrig dricka. För alla glassmonster där ute finns även en hel frysdisk med de allra godaste glassarna.

Välkommen in!