Ånnaboda - Örebro
Ånnaboda - Örebro

Camping på Ånnaboda i Örebro

På First Camp Ånnaboda – Örebro kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

Servicehus 1 har toaletter, kök och utedisk, servicehus 2 är ett familjeservicehus med toalett och dusch samt funktionsanpassad dusch och toalett. Servicehus 3 har kök och disk, 4 toaletter och 4 duschar (2 dam och 2 herr) hunddusch och latrin. Servicehus 4 har 12 toaletter och 6 duschar (6 + 3 dam 6 + 3 herr), kök, disk, tvättstuga och latrin.

 

När du bokar boende på vår camping i Örebro så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

First Camp Ånnaboda-Örebro har inte mindre än 330 campingplatser, med friluftsliv och lummig natur runt knuten. Alla campingplatser är utrustade med eluttag och det finns plats för husvagn, husbil och tält.

Campingtomt med el – maxlängd 9 meter

Rymliga campingtomter med el och uppställning på gräs eller grus. Dessa tomter hittar du på campingens södra del med närhet till servicehus och på inte mer än 3 minuters promenad till badplatsen. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – maxlängd 7 meter

Trevliga campingtomter med uppställning på gräs eller grus och el på tomten.  Dessa campingtomter innefattar de flesta tomterna på campingen. Men oavsett plats har du alltid den naturen som närmsta granne. Välj vad du vill ha nära till från kartan när du bokar.


Husbil

På våra campingtomter kan du stå även med husbil. Vi har förutom tomter med gräsunderlag även tomter med hårdlagd yta. Samtliga tomter har el.

Husbil

På våra campingtomter kan du stå även med husbil. Vi har förutom tomter med gräsunderlag även tomter med hårdlagd yta. Samtliga tomter har el.


Tält

Boka tältplats hos oss i Ånnaboda. Våra campingtomter med gräs och el passar bra för en tältvistelse.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen?  Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara. Intresserad av vintercamping? Att ha säsongsplats på Ånnaboda innebär att du har naturen runt hörnet och därmed möjligheter till nya äventyr varje dag. Här erbjuds det vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen, med allt från discgolf till mountainbike, fiske, bad och mycket mer.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!