Arrangement

Hvis din virksomhed eller forening skal afholde møde, kursus eller andre arrangementer, står vi klar med lokaler, servering af mad fra menukortet, kaffe/the, frugt og kage, eller hvad I ellers måtte have af ønsker.

 

Vi tilbyder også overnatning i vores store vikingehytter eller mobilehomes i forbindelse med arrangementet til en god pris.

 

Lyder det interessant, så skriv en mail til hasmark@firstcamp.dk og få et tilbud på netop dit arrangement med de ønsker, du måtte have til rammerne. Så vil vi gøre, hvad vi kan for, at det bliver et fantastisk arrangement.

Barns födelsedag

Bjud in dina vänner till en födelsedagsfest i vattenparken. På First Camp Hasmark Strand har du nu möjlighet att fira ett barns födelsedag med mat från First Camp Bistro.

När du är klar i vattenparken och ätit kan du fritt använda våra lekplatser och hoppunderlägg. Eller så kan du ta ett mooncar-race innan resan hem.

För ytterligare information och beställning av event - ring 64 82 62 06

Företag

Håll ditt sällskap på First Camp Hasmark Strand - Fyn!
I våra vackra festlokaler kan ni hålla ert bröllop, konfirmation, jubileum eller födelsedag. Företagsrummen kan även med fördel användas för föreläsningar eller undervisning.

Socialrummen på First Camp Hasmark Strand - Fyn kan användas av alla. Du behöver därför inte vara medlem i en förening eller bo på sidan. Kontakta oss i god tid så att vi tillsammans kan hitta ett ledigt datum som passar dina behov. Vi kommer att göra allt för att möta dina önskemål, så att din fest blir precis som du vill ha den.

Våra festlokaler har porslin, porslin, glas och vad som helst som behöver användas till fest. Allt du behöver göra är att bjuda in gästerna och luta dig tillbaka, så sköter vi resten.

När du håller festen hos oss kan du även köpa fri tillgång till äventyrsbadet till ett förmånligt pris och självklart är det fri tillgång för dina gäster till alla våra lekplatser.

Om dina gäster kommer långväga ifrån och behöver boende hyr vi ut både stugor och husvagnar.

För ytterligare information och för att boka rum - ring 64 82 62 06.