Skovlund

4-stjärnig camping vid Middelfart

Vi rekommenderar alltid förhandsbokningar, men det är inget krav.
Vi tar gärna emot drop-in-gäster, men kan inte garantera ledig kapacitet.

 

Den vackra utsikten, läget och möjligheten att spendera dagarna på stranden eller i poolen bidrar till att ge Skovlund sina välförtjänta fyra stjärnor. I all blygsamhet tycker vi också att det är värt varenda en och vi jobbar hårt för att leva upp till standarden varje år, så att du kan njuta av din semester i den bästa omgivningen.

 

En camping på Fyn med vattenland är bara en av de saker vi kan kalla. Vi är även en camping som har inte mindre än 5 lekplatser utspridda över vårt område med hela 3 hoppunderlägg. Dessutom har vi bollplaner, bordtennis och linbana. Hos oss har barn och barnsliga själar alltid något att göra.

 

Bara 500 meter från campingen ligger en av Fyns mest barnvänliga stränder – givetvis med blå flagg. Perfekt för ett dopp, lek i vattnet eller som början på en havskajaktur. Sammantaget ingår naturupplevelser för hela familjen när du semestrar på First Camp Skovlund – Lillebælt. Antingen på egen hand, med guide eller på kurser i olika typer av vattensporter.

Camping

Oavsett om du letar efter komfort, standard (stor) eller en mindre tältplats kan vi erbjuda enheter inom bekvämt avstånd från anläggningar och lekplatserna och även med en fantastisk havsutsikt.

Tältplats
Plats för ditt eget tält med eller utan el. Naturligtvis finns också tillgång till våra servicebyggnader och gemensamma kök. De flesta av platserna är ungefär 5,5 x 7 m. Om ni vill veta måtten på en specifik plats eller behöver hjälp med att välja rätt plats för ert tält kan vi alltid hjälpa till via telefon eller e-post.

Silverplats
Standardplatser för husvagn, tält eller husbil. Det finns el på platserna. Platserna är inte med utsikt.

Guldplats
Standardplatser för husvagn, tält eller husbil. Det finns el på platserna. Platserna har utsikt över havet.

Platinplats
Komfortplatser med el, vatten och avlopp direkt på platsen. Platserna har havsutsikt.

Diamantplats
Komfortplatser med el, vatten och avlopp direkt på platsen. Platserna har den bästa havsutsikten på platsen.


Husbil

First Camp Skovlund passar extra bra för dig som kommer i husbil. Med endast 5 min. från motorväg E20 vid Middelfart är det bekvämt att slinka in för ett enstaka stopp eller en längre vistelse efter önskemål. Vi har platser specikt avsedda för husbilar - det går att välja bland större platser med och el vatten, och mer enkla husbilsplatser. Välj din plats från kartan i onlinebokningen.


Moderna bekvämligheter

Oavsett var du befinner dig på First Camp Skovlund är du aldrig långt ifrån någon av våra 2 byggnader med toalett, dusch och kök. Vi har utan tvekan Danmarks bästa utsikt från vårt utekök mitt på torget. Tänk dig att få uppleva att familjen faktiskt kommer kämpa för att få diska.

Pool/vattenpark

I våra priser ingår fri tillgång till poolen/vattenparken. Av säkerhetsskäl förbehåller sig First Camp rätten att avvisa gäster vid ingången till vattenparken/poolen om detta bedöms vara oförsvarligt. Det är First Camps rätt att när som helst bedöma detta. Observera att öppettiderna kan variera.


Säsongsplats vid Skovlund - Lillebælt

Med ett härligt utomhusvattenland, 5 lekplatser, fina faciliteter, minigolf, kiosk, bistrohörna och Fyns kanske vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund det självklara valet som säsongplats för hela familjen.

Vår önskan är att skapa en oas som kan bilda den vackraste miljön för din vistelse - oavsett om du tar med dina barn, din flickvän eller dina vänner. Hos oss hittar du alla moderna bekvämligheter som hör till en campingplats.

Med ett säsongplats hos oss kan du också dra nytta av:

 • Gäller upp till 6 personer i samma husvagn
 • Fri tillgång till utomhuspool
 • Fri tillgång till Bogense simhall och vattenpark
 • Gratis dusch
 • Fri användning av servicebyggnader inkl. Varmvatten, ugnar, spisar mm.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis barnklubb för både unga och gamla campare
 • Evenemang reserverade för säsongsbetonade gäster – inklusive:
 • Fester reserverade för säsongsbetonade gäster
 • Klassiska danska grisfester
 • Bingo
 • Gemensamma måltider och mycket mer.

Rabatthäfte med bra erbjudanden och rabatter, bland annat:

 • Ge 10 % rabatt på camping till dina vänner.
 • Unna dina barn, barnbarn, barnens vänner, kompisarnas barn eller dig själv gratis glass.
 • Få 50 % rabatt på en övernattning på alla First Camp-destinationer i Danmark.
 • Spela en gratis runda eller två minigolf.

Ovanstående är bara en liten glimt av vad du som säsongsgäst kan förvänta dig i framtiden. Har vi fångat ditt intresse – men är du inte helt övertygad? Du är varmt välkommen att ringa oss, eller kanske stanna till på campingen, titta på anläggningarna och få svar på några av dina frågor.

Observera att öppettiderna för pooler, vattenparker och pooler kan variera. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar och justeringar beroende på utbud, efterfrågan, årstid, vind och väder. Vill du ta med hund kostar detta ett litet extra tillägg.