4-stjärnig camping vid Middelfart

Vi rekommenderar alltid förhandsbokningar, men det är inget krav.
Vi tar gärna emot drop-in-gäster, men kan inte garantera ledig kapacitet.

 

Den vackra utsikten, läget och möjligheten att spendera dagarna på stranden eller i poolen bidrar till att ge Skovlund sina välförtjänta fyra stjärnor. I all blygsamhet tycker vi också att det är värt varenda en och vi jobbar hårt för att leva upp till standarden varje år, så att du kan njuta av din semester i den bästa omgivningen.

 

En camping på Fyn med vattenland är bara en av de saker vi kan kalla. Vi är även en camping som har inte mindre än 5 lekplatser utspridda över vårt område med hela 3 hoppunderlägg. Dessutom har vi bollplaner, minigolf och tennis. Hos oss har barn och barnsliga själar alltid något att göra.

 

Bara 500 meter från campingen ligger en av Fyns mest barnvänliga stränder – givetvis med blå flagg. Perfekt för ett dopp, lek i vattnet eller som början på en havskajaktur. Sammantaget ingår naturupplevelser för hela familjen när du semestrar på First Camp Skovlund – Lillebælt. Antingen på egen hand, med guide eller på kurser i olika typer av vattensporter.

Moderna bekvämligheter

Oavsett var du befinner dig på First Camp Skovlund är du aldrig långt ifrån någon av våra 3 byggnader med toalett, dusch och kök. Vi har utan tvekan Danmarks bästa utsikt från vårt utekök mitt på torget. Tänk dig att få uppleva att familjen faktiskt kommer kämpa för att få diska.

Pool/vattenpark

I våra priser ingår fri tillgång till poolen/vattenparken. Av säkerhetsskäl förbehåller sig First Camp rätten att avvisa gäster vid ingången till vattenparken/poolen om detta bedöms vara oförsvarligt. Det är First Camps rätt att när som helst bedöma detta. Observera att öppettiderna kan variera.

Priser

Vi har gått över till dynamisk prissättning, precis som du känner det från resebyråer och flygbolag. Du behöver inte leta efter priset själv i krångliga prislistor och kan istället enkelt se ditt pris, direkt i vår priskalkylator och onlinebokning. Därför har vi inte längre prislistor för boende på denna sida.


Campingplats

Oavsett om du letar efter komfort, standard (stor) eller en mindre tältplats kan vi erbjuda enheter inom bekvämt avstånd från anläggningar och lekplatserna och även med en fantastisk havsutsikt.


Husbil

First Camp Skovlund passar extra bra för dig som kommer i husbil. Med endast 5 min. från motorväg E20 vid Middelfart är det bekvämt att slinka in för ett enstaka stopp eller en längre vistelse efter önskemål.

Vi kallar det gärna "Fyns myshörna" - Modern camping med fantastiska faciliteter - Alla de stora attraktionerna på Fyn nås på mindre än 1 timme - Legoland - Givskud - Jelling och Ribe står ofta på programmet Vi har specialdesignade ställplatser för husbilar - det går att välja både stora ställplatser och ställplatser med havsutsikt.

Säsongsplats vid Skovlund - Lillebælt

Med ett härligt utomhusvattenland, 5 lekplatser, fina faciliteter, minigolf, kiosk, bistrohörna och Fyns kanske vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund det självklara valet som säsongplats för hela familjen.

Vår önskan är att skapa en oas som kan bilda den vackraste miljön för din vistelse - oavsett om du tar med dina barn, din flickvän eller dina vänner. Hos oss hittar du alla moderna bekvämligheter som hör till en campingplats.

Med ett säsongplats hos oss kan du också dra nytta av:

 • Gäller upp till 6 personer i samma hushåll
 • Fri tillgång till utomhuspool
 • Fri tillgång till Bogense simhall och vattenpark
 • Gratis rabatthäfte med bra erbjudanden och rabatter. Inklusive:
 • Ge 10 % rabatt på camping till dina vänner.
 • Unna dina barn, barnbarn, barnens vänner, kompisarnas barn eller dig själv gratis glass.
 • Få 50 % rabatt på en övernattning på alla First Camp-destinationer i Danmark.
 • Spela en gratis runda eller två minigolf.
 • Gratis dusch
 • Fri användning av servicebyggnader inkl. Varmvatten, ugnar, spisar mm.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis barnklubb för både unga och gamla campare
 • Evenemang reserverade för säsongsbetonade gäster – inklusive:
 • Fester reserverade för säsongsbetonade gäster
 • Grisfester
 • Bingo
 • Gemensamma måltider och mycket mer.

Ovanstående är bara en liten glimt av vad du som säsongsgäst kan förvänta dig i framtiden. Har vi fångat ditt intresse – men är du inte helt övertygad? Du är varmt välkommen att ringa oss, eller kanske stanna till på campingen, titta på anläggningarna och få svar på några av dina frågor. Utöver det kan du även skriva upp dig på vår kostnadsfria intresselista – varefter vi kontaktar dig om vi får en ledig plats.

Observera att öppettiderna för pooler, vattenparker och pooler kan variera. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar och justeringar beroende på utbud, efterfrågan, årstid, vind och väder. Vill du ta med hund kostar detta ett litet extra tillägg.

Priser och perioder

Utgifter för el

Priset för säsongsavtalet är exkl. elektricitet. På de flesta sajter måste ett elpaket köpas i början av säsongen. Gästen ska alltså välja hur mycket el som förväntas användas under säsongen. Samtidigt tillhandahåller de flesta ställen en elmätare, från vilken eventuella tillkommande elkostnader läses av, efter hyrestidens utgång. Elkostnader som inte ingår i ett elpaket måste betalas av gästen senast vid utcheckning. Ytterligare mätare har installerats på enskilda platser, så att en extra elmätare inte är nödvändig. Betalning sker fortfarande enligt aktuell förbrukning. Eventuellt lägre elförbrukning jämfört med köpt elpaket återbetalas inte.

Säsongsplats (sommarsäsong)

KategoriSommarsäsongen 2023
24 mars – 22 oktober
Silber13.395,-
Gold14.395,-
Platina15.495,-
Diamant (Bästa utsikten)17.295,-
Elanslutning / mätarlager0,-
Hund350,-
Gästkort700,-
Extra vuxen1.000,-
Extra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Golvförvaring995,-

Betalning: 1:a delbetalningen på 2 500 DKK betalas vid beställning. Resterande belopp (2:a delbetalningen) betalas senast 30 dagar före säsongsstart.

Vår- och höstplats

KategoriVårplats 2023
24 mars – 25 juni
Höstplats
6 augusti – 22 oktober
Silber4.995,-3.995,-
Gold5.195,-4.295,-
Platina6.295,-4.895,-
Diamant (Bästa utsikten)6.795,-5.095,-
Elanslutning / mätarlager0,-0,-
Hund250,-250,-
Gästkort500,-500,-
Extra vuxen500,-500,-
Extra barn350,-350,-

Betalning: 1:a delbetalningen på 1 000 DKK betalas vid beställning. Resterande belopp (2:a delbetalningen) betalas senast 30 dagar före säsongsstart.

*Fritt Badeland gäller även Bogense Simhall.

Kraftpaket / el

Kraft köps i ett paket i början av säsongen. Extraförbrukning avräknas med 7,5 DKK per kWh.

Kraftpaket följer alltid den specifika bokningen. Eventuellt. överskott/oanvänd kWh kan inte överföras till nya bokningar. Kontakta oss för mer information.

Kwh ingårPriser i DKK
0-50250,-
51-100500,-
101-150750,-
151-2001.000,-
201-2501.250,-
251-3001.500,-
301-3501.750,-
351-4002.000,-
401-4502.250,-
451-5002.500,-