Aarhus Camping

Aarhus Camping har ett bra läge i närheten av Aarhus, men ligger fortfarande i naturen och omgiven av ängar och skog. På området finns simbassäng, lekplats, lekrum och minigolf. Det finns även faciliteter med allt du behöver när du bor på en camping.

 

Campingplatsen är inredd i olika nivåer och höjdskillnaderna gör platserna mer separata och privata. Välj mellan olika platstyper.

Campingtomt

På vår camping i Aarhus finns olika campingtomter att välja på beroende på längden på ditt ekipage. Välj det som passar dig bäst för resan!

Campingtomt med el - 5,5m, 7,5m, 8,5m, 10m

På First Camp Aarhus – Jylland finns campingplatser med el i flera olika storlekar för din husvagn. Samtliga platser har gräsunderlag och 16 amp på platserna. Hitta den tomt som passar dig bäst!


Tältplats

På campingen finns campingtomter med och utan el där du som campar med tält är varmt välkommen att slå upp det.


Husbil

Husbilsplats med el - 8m, 8,5m

Husbilsplats med el och plats för ekipage upp till 8,5 meter. Husbilsplatserna har hårt underlag och är belägna inne på campingområdet. Platserna har 16 amp.


Servicehus

Aarhus Camping erbjuder alla moderna faciliteter som finns på en campingplats.

Servicebyggnader med allt du behöver
I servicebyggnaderna finns:
Moderna familjerum
Tillgänglighetsanpassade faciliteter
Pysselrum/barnavdelning
Tvättrum
Kök med kokmöjligheter

Laddstolpar till elbilar
Har du, liksom många andra svenskar, investerat i en elbil? Då kan du ladda din elbil på vår Clever-laddningsstation. Vår Clever-laddningsstation laddar upp till 22 kW så att du snabbt kan ta dig vidare. Den är enkel att använda och kan användas av alla el- och pluginhybridbilar.