Aktivitet cykeluthyrning

För naturälskaren

Vackra vandringsleder, magiska mossar eller himmelska bad. Vad vill du uppleva i naturen idag? I närheten finns perfekta miljöer för härliga naturupplevelser, bland lummig grönska och vidsträckta vyer. Här är våra guldkorn för äventyr i det fria.

Ut och cykla

Området erbjuder rätt faciliteter för dig som älskar cykelsemester. Det finns riktigt bra cykelvägar i området och de börjar precis vid campingplatsen. Du kan bland annat ta östkustrutten/västkustrutten hela vägen till Skagen.

Prova också den helt unika turen över heden bakom Råbjerg Mile. Där kan du njuta av stillheten, se på fåglar och bara vara. Inga bilar får åka den här vägen, men de stora fartygen kan du uppleva på nära håll.

Läs mer om cykelrutter

Ta med cykeln eller hyr en om du får lust att uppleva området på cykel!

Cykeluthyrning
1 dag90 kr
2 dagar170 kr
3 dagar240 kr
4 dagar300 kr
1 vecka375 kr
2 veckor595 kr
3 veckor795 kr

Ut på Grenen

På Danmarks nordligaste punkt möts de två haven Skagerrak och Kattegatt. Turister älskar att stå ute i vattnet med en ben i vardera havet.

För att ta sig dit kan man ta en skön promenad på en halvtimme i den mjuka sanden. Eller så kan man sätta sig tillrätta i det traktordrivna tåget Sandormen, som kör folk hela dagen fram och tillbaka.

Läs mer om Grenen här:

www.naturturist.dk – Naturturist Nordjylland: Grenen

www.naturstyrelsen.dk – Skogs- och naturstyrelsen: Grenen

www.vejretiskagen.dk – Se det aktuella vädret på Grenen!

www.sandormen.dk – Åk med Sandormen ut till Grenens spets och upplev den storslagna naturen från första parkett.