träningsläger fotboll Ånnaboda - örebro
Beach fotboll träningsläger cup Åhus
Vasaloppets sommarvecka - boka boende
Vasaloppets sommarvecka - boka boende

Träningsläger, cup eller match?

Vi välkomnar små som stora grupper!

Dags för träningsläger, fotbollscup eller något annat event för ditt lag eller förening? Vi hjälper gärna till! Hos oss kan ni bo i mysiga stugor och stärka er sammanhållning i natursköna omgivningar, till ett riktigt bra pris. Stärk lagandan med gemensamma aktiviteter och svetsa gruppen. Vi erbjuder prisvärt boende på hotell eller i delade stugor, mat i den mån det önskas och samlingslokal om det behövs.

Flera av våra destinationer ligger nära stora träningsanläggningar och olika möjligheter finns beroende på vilken idrott ni utför. Fotboll, orientering, simning och skidåkning är några exempel på de träningsläger vi har hos oss idag. Hör av er till oss så skräddarsyr vi ett paket som passar er!

Några av våra destinationer

Beach fotboll träningsläger cup Åhus

Åhus - Kristianstad

Åhus är mest känt för närhet till den vackra stranden, här arrangeras turneringar i både beachhandboll och beachfotboll. Åhus är dessutom en perfekt destination för simning, orientering och motorcross.

Enåbadet sportlov

Enåbadet - Rättvik

I Rättvik finns det gott om både skid- och motionsspår, och på destinationen ligger Enåbadets simhall, perfekt för simläger. I Rättvik Arena finns möjlighet för flera sporter som bandy, handboll och innebandy.

träningsläger fotboll Ånnaboda - örebro

Ånnaboda - Örebro

2 mil från Ånnaboda ligger Örebro, här kan bland annat träningsläger inom fotboll, discgolf, mountainbike och längdskidåkning anordnas. Här finns dessutom flera konferensum och en restaurang.

Lugnet - Falun

Cykeldestinationen Lugnet bjuder på cykling i världsklass och under vintern är Lugnets längdskidstadio en av Europas ledande arenor för stora utomhusevenemang, perfekt för större grupper och turneringar.

Träningsläger längdskidor Orsa - dalarna

Orsa - Dalarna

Bo knappt 20 minuter från Orsa Grönklitt som vintertid erbjuder nära 13 mils längdåkning och alpina backar. Resten av året är destinationen perfekt för bland annat orientering, cykling och mountainbike.

Träning löpning moraparken - Dalarna

Moraparken - Dalarna

Outdoorparadiset Mora är ultimat för träningsläger inom längdskidåkning, löpning, mountainbike, cykling och mycket mer. Här bor ni bokstavligt talat med längdspåret utanför dörren.

Sibbarp - Malmö

Malmö är perfekt för föreningar och klubbar som ska anordna träningsläger och sportresor. Här finns möjligheter för en mängd sporter som beachvolleyboll, segling, klättring fotboll och löpning.

Solvik - Kungshamn

Träningsläger eller cup på Västkusten? Bo på Solvik, perfekt för idrottslag och föreningar inom bland annat fotboll, handboll, golf och padel. Inget slår ett härligt träningsläger på Västkusten!

Kanot Sjöstugan - Älmhult

Västerås - Mälaren

I Västerås finns flera idrottsanläggningar för dom flesta sporter, och i anslutning till destinationen finns stora grönområdet för team building-aktiviteter. Perfekt för både stora och små grupper.

Träningsläger och boende på fler destinationer

Med över 60 destinationer i tre länder har vi garanterat en destination med närhet till din sport eller idrottsarena. Oavsett om ni själva anordnar cupen eller lägret, eller om ni bara är på jakt efter ett billigt boende i närheten av turneringen så kan vi hjälpa till! Har du frågor får du gärna vända dig till oss på group.conference@firstcamp.se eller ring på 010-2282101. Vi ser så mycket fram emot att höra från er!