alt
Hyr roddbåt
alt
alt

Fiskeresa

Fiskeresa, metetävling eller fiskekurs? På många av våra destinationer finns stora vattenområden med grymma fiskeförhållanden! Vi välkomnar alla fiskeentusiaster med öppna armar. Oavsett om ni är en fiskeklubb, en förening, en grupp vänner som vill anordna en fisketävling eller bara en grupp med en passion för fiske, så kan vi erbjuda en helhetslösning. Bo i bekväma stugor som ligger nära de bästa fiskeplatserna i Sverige, och håll nere kostnaden med delat boende. Vi tar fram ett skräddarsytt förslag efter era önskemål, kontakta oss och berätta mer!

Några av våra destinationer

Hökensås fiske

Hökensås – Tidaholm

Mitt i ett Naturvårdsområde omgärdat av ett 30-tal sjöar och intill Vätterns strand ligger First Camp Hökensås. Sportfiskeområdet erbjuder flugfiske, spinnfiske, mete och på vintern pimpelfiske.

Stensö - Kalmar

i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund ligger First Camp Stensö. I Kalmar finns det möjlighet att fritidsfiska både längs med kusten och i vattendrag.

Gunnarsö - Oskarhamn

På Gunnarsö har du ett oslagbart läge för allsjöns fiskeupplevelser. Upptäck fisket vid Emån som gång på gång stoltserar med internationella rekordvikter på öringen.

Ekudden - Mariestad fiske

Ekudden - Mariestad

Testa fiskelyckan i Vänern! På Ekudden bor du vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar. Här finns fiske för alla smaker.

Hummerfiske västkusten solvik - kungshamn

Solvik - Kungshamn

Upptäck fiskeäventyret på västkusten! Fiska hummer, krabba och makrill, åk ut med en guidad fiskebåt och prova fiskelyckan i salta vatten.

Pimpelfiske ansia

Ansia - Lycksele

Upplev norrlandsfiske när det är som bäst! Lyckseles fiskevårdsområde täcker en stor yta av olika vattendrag. Här finns det något för alla, vår, sommar, höst och vinter.