alt
Hyr roddbåt
alt
alt

Fiskeresa

Fiskeresa, metetävling eller fiskekurs? På många av våra destinationer finns stora vattenområden med grymma fiskeförhållanden! Vi välkomnar alla fiskeentusiaster med öppna armar. Oavsett om ni är en fiskeklubb, en förening, en grupp vänner som vill anordna en fisketävling eller bara en grupp med en passion för fiske, så kan vi erbjuda en helhetslösning. Bo i bekväma stugor som ligger nära de bästa fiskeplatserna i Sverige, och håll nere kostnaden med delat boende. Vi tar fram ett skräddarsytt förslag efter era önskemål, kontakta oss och berätta mer!

Några utvalda fiskedestinationer

Hökensås fiske

Hökensås – Tidaholm

Typ av Fiske: Flugfiske, spinnfiske, mete samt pimpelfiske
Period: Året runt
Typ av fisk: Regnbåge och öring
Fiskeguider i närområde: www.hokensas.se

Mitt i ett Naturvårdsområde omgärdat av ett 30-tal sjöar och intill Vätterns strand ligger First Camp Hökensås. Här finns totalt 23 sjöar som det är möjligt att köpa fiskekort till. Vi har uppdelningen gula sjöar, orangea sjöar, Röda sjöar samt Kvoterade sjöar.

Oknö - Mönsterås

Typ av Fiske: Flugfiske och spinnfiske med kastspö
Period: Året runt med vissa undantag, läs mer här
Typ av fisk: Aborre, gädda, havsöring/lax
Fiskeguider i närområde: Läs mer här

Du som är fiskeintresserad har goda möjligheter att utöva din hobby med äkta ostkustfiske av finaste kvalitet i Mönsterås. Både Emån och Alsterån erbjuder goda fiskemöjligheter för såväl fritids- som sportfiskare. Fiske i sjöar och Emån kräver fiskekort.

Gunnarsö - Oskarhamn

Typ av Fiske: Flugfiske och spinnfiske med kastspö
Period: Året runt med vissa undantag, läs mer här
Typ av fisk: Aborre, gädda, havsöring/lax
Fiskeguider i närområde: Läs mer här

På Gunnarsö har du ett oslagbart läge för allsjöns fiskeupplevelser. Upptäck fisket vid Emån som gång på gång stoltserar med internationella rekordvikter på öringen. Fiske i sjöar och Emån kräver fiskekort.

Ekudden - Mariestad fiske

Ekudden - Mariestad

Testa fiskelyckan i Vänern! På Ekudden bor du vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar. Här finns fiske för alla smaker.

Hummerfiske västkusten solvik - kungshamn

Solvik - Kungshamn

Upptäck fiskeäventyret på västkusten! Fiska hummer, krabba och makrill, åk ut med en guidad fiskebåt och prova fiskelyckan i salta vatten.

Pimpelfiske ansia

Ansia - Lycksele

Upplev norrlandsfiske när det är som bäst! Lyckseles fiskevårdsområde täcker en stor yta av olika vattendrag. Här finns det något för alla, vår, sommar, höst och vinter.

Stensö - Kalmar

i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund ligger First Camp Stensö. I Kalmar finns det möjlighet att fritidsfiska både längs med kusten och i vattendrag.