House of bellas x First Camp
hund agility läger
alt
alt

Hundträff

Valpkurs, agilitytävling, utställning eller hundträff? På många av våra destinationer finns stora utomhusytor perfekta för ändamålet! Vi älskar hundar och välkomnar alla fyrbenta vänner med öppna armar. Håll nere kostnaden med delat boende i hundvänliga stugor. Vi tar fram ett skräddarsytt förslag efter era önskemål, kontakta oss och berätta mer!

Några av våra destinationer

Ånnaboda - Örebro, hundträff tollare

Ånnaboda - Örebro

Mitt i Bergslagens vilda natur, vid foten av Kilsbergen och ett stenkast från Ånnabodasjön ligger naturpärlan Ånnaboda. 

Aktiviteter på eller i närheten: Bad, frisbeegolf, cykeluthyrning, skridskor, gocart, icecart.

Kärradal - Varberg

Välkommen till en riktig pärla på västkusten, First Camp Kärradal. Några hundra meter till havet, strax norr om Varberg. Här finns gott om plats!

Aktiviteter på eller i närheten: Bad, fotboll, boule, minigolf, hoppkudde, cykeluthyrning.

Hökensås fiske

Hökensås – Tidaholm

Mitt i ett Naturvårdsområde omgärdat av ett 30-tal sjöar och intill Vätterns strand ligger First Camp Hökensås. En fantastisk plats för äventyr och aktiviteter.

Aktiviteter på eller i närheten: Bad, fiske, minigolf, padel, cykeluthyrning, vandring, fotbollsplan.

Samarbete med Svenska Kennelklubben

I över 125 år har Svenska Kennelklubben verkat för hunden och hundägaren! Svenska Kennelklubben, SKK, är hundägarnas riksorganisation och företräder alla hundar och hundägare i Sverige. Vi är väldigt stolta över vårt samarbete, eftersom vi också älskar hundar!

Läs mer om Svenska Kennelklubben här!

Stockholm hundmässa 9-10 december 2023

I samarbete med Svenska Kennelklubben erbjuder vi 20% rabatt på boende på City - Stockholm under Stockholm Hundmässa. Detta är ett erbjudande exklusivt till dig som ska gå på hundmässan och bokningar kan endast göras via mail till group.conference@firstcamp.se, vi ses!


Samarbete med House of Bellas

Genom vårt samarbete med House of Bellas kan du och din fyrbenta bästis utbilda er och bo trevligt i hundvänliga stugor. House of Bellas håller kurser inom jaktträning i allt från Jämtland till Småland, Bohuslän och Varberg, såväl sommar som vinter. Det hundpassionerade paret Lena och Michael Bager föder upp arbetande golden retrievers och driver en utbildningsverksamhet för dem som vill utveckla sig och sin hund i jaktapportering.

Det är så värdefullt både för oss som kursarrangörer och för våra deltagare att inte behöva lägga tid på att leta boende. Många av dem som kommer till oss kör långt och känner inte till trakten. Det är inte alltid lätt att hitta någonstans där hunden är välkommen. Genom vårt samarbete med First Camp så blir det enkelt för alla, säger Lena Bager.

Hitta kursen för er och läs mer om House of Bellas här!

House of bellas x First Camp

House of bellas x First Camp