500 kr rabatt när du bokar för- och eftersäsong

Få ut så mycket som möjligt av campinglivet!

Har ni svårt att bestämma er för var ni vill spendera årets campingsäsong och samtidigt få ut så mycket som möjligt av campinglivet? Sluta fundera, vi hr nämligen den bästa lösningen! Varför inte boka in både för- och eftersäsong? Njut av våren och hösten på en och samma destination, eller upptäck två olika. Oavsett vad så får du 500 kr rabatt när du bokar vårt säsongspaket. Erbjudandet gäller alltså för dig som bokar in både för- och eftersäsong.

Se hur våren blommar ut på våren och hur naturen omkring växlar färg framåt höstkanten – däremellan spenderar du högsommaren bäst dit vinden och ditt campingekipage tar dig såklart, med gott om tid att upptäcka nya destinationer.

Ett exempel! Njuter du lika mycket som rapsbönderna när fälten i söder slår ut i blom – välj försäsong i Skåne! Älskar du skogens guld lika mycket som camping – ja då kan en eftersäsong på någon av våra utomordentliga svampdestinationer vara en god idé. Eller för all del, spendera båda säsongerna på den destination där du trivs bäst rent ut sagt. Du väljer valfri för- och eftersäsong, och får 500 kr rabatt på eftersäsongen!

Passa på – anmäl intresse redan idag!

Hitta drömdestinationen (eller drömdestinationerna för dig som vill variera säsongslivet) och gör en intresseanmälan redan idag. Hör av dig direkt till din destination på mail, telefon eller gör en intresseanmälan på sajten så kikar vi på hur årets campingsäsong kan komma att bli för just dig. Låt nedräkningen börja – NU!