Yessi på Råå Vallar - Helsingborg
alt
Camping Malmö - Sibbarp
alt

Skräpplockardagar på First Camp

På First Camp är vi väldigt stolta över vårt hållbarhetsarbete som vi dagligen jobbar med. We Care - vi bryr oss om varandra och våra gäster, men även vår kära planet. Som en del av årets miljömål så anordnar vi därför skräpplockardagar i samarbete med Håll Sverige Rent. Skräpplockardagarna görs fyra gånger om året under sportlovet, påsklovet, höstlovet och sommaren. Det är ett enkelt och roligt sätt för oss att vara med och bidra till ett bättre klimat, samtidigt som vi har kul tillsammans!

  • Samarbete med Håll Sverige Rent
  • Skräpplockardagar 4 gånger om året
  • På alla våra destinationer
  • Alla kan vara med och bidra
  • Tillsammans gör vi skillnad

Våra skräpplockardagar ♻️

Vill du vara med och göra naturen en tjänst under din semester? Skräpplockardagarna anordnas en dag under sportlovet, påsklovet, höstlovet och sommaren. Vem som helst får vara med och du kan välja att plocka skräp både på campingen, i naturen, på stranden... Ja, vart du vill! Dag och tid under loven kan variera, kontakta din valda destination för mer information.

När? En gång under sportlovet, påsklovet, sommaren och höstlovet.
Var? På alla våra destinationer.
Hur? Kontakta din valda destination för mer information gällande exakt dag och tid. På skräpplockardagen får du sedan material så att du kan plocka. Välkommen!

Mer Håll Sverige Rent

Vi är väldigt glada och stolta över vårt samarbete med Håll Sverige Rent som är en ideell obunden stiftelse som jobbar som bildades 1983 av Naturvårdsverket och Returpack. Deras vision är att minska nedskräpning, och de arbetar dagligen genom projekt, utbildningar och miljömärkningar för att minska både individers och företags miljöpåverkan.

Jobba på First Camp - Lediga tjänster

Våra värderingar

På First Camp har vi fyra starka värderingar som vi dagligen arbetar med. We Care, We Simplify, We Have Fun och We Deliver Results. Värderingarna är något som ligger oss varmt om hjärtat och som har stort fokus i allt vi gör. Läs mer om våra värderingar och hur vi arbetar med dom.


Vårt miljöarbete

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbarhetsarbete? Se vilka insatser vi gör på våra destinationer, läs mer om våra miljömål och lär känna några av våra destinationschefer som delar med sig av miljöarbetet på deras destinationer. Du som campare kan dessutom få några riktigt bra tips på hur du kan tänka miljösmart under din semester.

Yessis bästa tips när du plockar skräp 😃