First Camp Frigård - Flensborg Fjord - First Camp Hoppa till innehåll

En unik pärla på södra Jylland

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Frigård – Flensborg Fjord

First Camp Frigård – Flensborg Fjord på södra Jylland är en av Danmarks härligaste campingplatser. Destinationen ligger i Kollund, i ett varierat naturlandskap med skog och strand nära Flensburgfjorden och tyska Flensburg.

Du hittar oss endast 3 km från den dansk-tyska gränsövergången vid Kruså med närhet till en mängd shopping- och utflyktsmål både i Danmark och i Tyskland.

Njut av friheten, den vackra naturen, mängder av aktiviteter för stora och små – och en mysig semester så långt söderut det bara är möjligt – åtminstone i Danmark. Låt barnen leka, bada och busa på förmiddagen och ta en gemensam tur till Tyskland senare på dagen. Det är med andra ord upplagt för en semester utan gränser.

Vi ses på södra Jylland – vi har öppet hela året!

Nyheter på våra destinationer

Nu händer det spännande saker på våra destinationer. Vi renoverar, förbättrar och piffar upp inför årets stora säsong! Läs om vad som händer på din favoritdestination eller någon du tänkt besöka under året!

Info

Ansvarig för uthyrning och bokning är Niels Friis ApS, cvr: 75263619.

Vi har öppet alla 365 dagar
Receptionen är öppen varje dag, öppettiderna varierar under året beroende på säsong.

Destinationen är bemannad
Personal finns på området under öppettiderna.

25 oktober till 7 april
måndag - fredag 08:00 - 17:00
lördag - söndag Obemannat
Se praktisk info

Utomhus swimmingpool

Läs mer

Flex och bas

Läs mer

Camping i egen vagn

Läs mer

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på mindre campingar

Läs mer

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

Bucket list inför 2022

Läs mer