Camping - First Camp Hoppa till innehåll

En unik pärla på södra Jylland

Camping på Frigård

På First Camp Frigård – Flensborg Fjord gör vi allt vi kan för att din vistelse ska bli fantastisk.

Hos oss kan du checka in från kl. 13:00 på ankomstdagen och utcheckning är klockan 11.00 på avresedagen. I vår onlinebokning kan du välja exakt den plats du vill ha, mot en mindre avgift på DKK 125.

Flexibel camping – Boka med Flex

Flex är det flexibla alternativet. Du kan avboka din vistelse fram till kl. 15.00 dagen före ankomst med full återbetalning av bokningsvärdet (minus administrationsavgift). Det här alternativet är bra om du till exempel vill boka din favoritplats i förväg, men är osäker på om du kan komma den dagen. Vi erbjuder bara mer frihet i din bokning. Observera att om bokningen gjordes per. telefon, en bokningsavgift på DKK 100 kommer också att betalas, detta återbetalas inte vid avbokning.

Lågpriskalender
Sök och hitta lediga platser till bästa pris!

Ser det fullt ut på din destination? Sök i lågpriskalendern och hitta sista minuten-platserna i närområdet, på granncampingen eller där vädret är som bäst - till bästa möjliga pris!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Poolsemester i Sverige

Läs mer