Camping - First Camp Hoppa till innehåll

En unik pärla på södra Jylland

Camping på Frigård

På First Camp Frigård – Flensborg Fjord gör vi allt vi kan för att din vistelse ska bli fantastisk.

Hos oss kan du checka in från kl. 13:00 på ankomstdagen och utcheckning är klockan 11.00 på avresedagen. I vår onlinebokning kan du välja exakt den plats du vill ha, mot en mindre avgift på DKK 125.

Flexibel camping – Boka med Flex

Flex är det flexibla alternativet. Du kan avboka din vistelse fram till kl. 15.00 dagen före ankomst med full återbetalning av bokningsvärdet (minus administrationsavgift). Det här alternativet är bra om du till exempel vill boka din favoritplats i förväg, men är osäker på om du kan komma den dagen. Vi erbjuder bara mer frihet i din bokning. Observera att om bokningen gjordes per. telefon, en bokningsavgift på DKK 100 kommer också att betalas, detta återbetalas inte vid avbokning.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer

Hitta de bästa campingarna på östkusten

Läs mer