Barnklubb - First Camp Hoppa till innehåll

Barnklubb med Yessi

Det är bara hos First Camp du kan träffa ett lyckodjur. Under sommaren välkomnar vår coola värdinna Yessi alla barn till den bästa semestern i hela världen! Så håll i hatten, du kan gott räkna med en sommar fullspäckad av roliga barnklubbsaktiviteter och bus med Yessi redan nu.

Barnklubbsprogrammet är alltid till brädden fyllt med allt möjligt roligt och Yessi, ja hon hälsar på så ofta hon bara hinner. Yessi är ett så kallat lyckodjur och sprider lycka genom sina magiska kramar*, sin musik, aktiviteter och kunskap – som hennes bästa vänner, barnen, kan bära med sig länge. Lär känna Yessi lite bättre redan nu – här.

Våra lekledare fokuserar fullt ut på att leda aktiviteterna, skapa upplevelser och äventyr för barnen som deltar. Tänk på att det är bra att föräldrar alltid finns nära till hands om barnen behöver det. Självklart är alla barnklubbsaktiviteter helt gratis för alla små campare!

Barnklubbens program för sommaren 2021 presenteras under kommande vår.

*Självklart följer Yessi Folkhälsomyndighetens riktlinjer. First Camp och Yessi bryr sig om sina vänner och vill alltid att deras hälsa och säkerhet ska komma i första hand.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer