First Camp Råbjerg Mile - Skagen | Glamping ved Råbjerg Mile Hoppa till innehåll
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Boka glamping på First Camp Råbjerg Mile – Skagen

Glamping kombinerar det bästa av två världar. Att bo i ett glampingtält är som en kombination av traditionell camping och att övernatta i en stuga. En extraordinär tältupplevelse med bekväma sängar och en privat terrass. När du övernattar i glampingtälten på First Camp Råbjerg Mile – Skagen befinner du dig mitt i naturen med ett oöverträffat läge nära natursköna Råbjerg Mile. Och det bästa av allt är att du inte själv behöver kämpa med att sätta upp tältet.

Det enda du behöver ta med dig är dig själv, dina närmaste och kläder för resan. Allt annat är på plats. Glamping är semesterformen för dig som älskar natur, camping och friluftsliv. Men även för dig som vill ha lite extra komfort. Välkommen till våra eleganta och moderna glampingtält på Danmarks nordspets, vid Råbjerg Mile. Perfekt för par, familjer och vänner. Resmålet bjuder även på övernattning i härliga stugor, campingplatser och husbilsplatser.

Glampingtält

Glampingtält

    • Bäddar: 4
    • Rum: 3

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer

12 tips på längdskidåkning

Läs mer