EasyCamping på Fläsian i Sundsvall

Fläsian – Sundsvall

Norrstigen 15, 85468 Sundsvall

Etagecamping med havsutsikt

Nyhet! Nu har Fläsian blivit en First Camp Easy, ett helt nytt undervarumärke för dig som föredrar det enkla campinglivet. Läs mer här.

 

Välkommen till First Camp Fläsian – Sundsvall, en vacker camping med havet som granne. Ta med ditt hem på hjul eller bo i någon av stugorna på campingen och njut av den fina havsutsikten, stranden och den rogivande naturen. På campingen kan du dessutom hyra cykel för att utforska närliggande områden lite mer!

 

Vill du ta en tripp in till Sundsvall, som faktiskt tidigare år blivit utsedd till en av Sveriges vackraste städer så gör du det enklast med bil eller buss som går precis intill campingområdet. Sunsvall centrum ligger ca 5km bort och där kan du fylla dagarna med shopping, goda måltider eller varför inte besöka Sveriges fjärde största travbana Bergsåker.

 

I närheten av campingen finns det många aktiviteter att välja bland. Ta ett dopp i havet, prova golf på Öjestrands GK eller passa på att gå på trav. Vår närhet till Sundsvall ger dig dessutom ett stort utbud av shopping, restauranger och caféer. Vill du ha en adrenalinkick? Då får du inte missa Himlabadet!


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Cykeluthyrning
Strand och bad

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Ursäkta röran!
Just nu renoverar vi campingtomterna 10-17 och arbete pågår därför under vardagar. Renoveringen beräknas pågå april ut, vänligen kontakta oss för mer information.

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat metall, glas, pant och grillkol. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Infartsbommen öppnas med den kod som ni får i receptionen vid incheckningen.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 200 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Kiosk
Kiosken är öppen under vår- och sommarsäsongen. Kiosken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Tömningsstation
Tömningsstationer för latrin finns vid tre platser på vänster sida efter vägen ner på campingen från infarten. Se karta.

 

Wifi
Wifi finns på begränsade delar av området runt receptionen och servicehuset.

 

Öppettider
First Camp Fläsian – Sundsvall har öppet året om.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0020:00

I närheten av Fläsian – Sundsvall

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.