Hoppa till innehåll

Om First Camp

First Camp är Sveriges ledande kedja inom camping för att våra gäster har valt att spendera sin värdefulla tid hos oss. Över 1 miljon gästnätter varje år talar sitt tydliga språk. Som landets ledande campingkedja har vi både kunskap och finansiella resurser att utveckla och underhålla de finaste anläggningarna på de vackraste platserna.

Idag finns First Camp på 15 destinationer, från danska Lakolk Strand på Rømø i söder till Luleå med sitt äventyrsbad i norr. Vi erbjuder 5.500 campingtomter, 850 stugor och massor av glädje. Vårt hjärta klappar för dig som älskar att bo i stuga, husvagn, husbil eller tält. Vi delar din kärlek till vår underbara natur och uppskattar den gemenskap som finns mellan oss som campar.

  • 15 destinationer
  • 5.500 campingtomter
  • 850 stugor
  • 400 medarbetare

Omtanke är en drivande kraft hos våra 400 medarbetare som varje dag jobbar för att göra campinglivet enklare och upplevelserna större. Ett exempel är Blïx Barnklubb som bjuder alla unga campare på spännande aktiviteter, bus och skoj sju dagar i veckan under högsäsong. Ett annat är First Club – medlemskapet där du får poäng på alla dina bokningar och inköp på anläggningarna. Poäng som du sedan enkelt kan handla för och allt smidigt samlat i en app i din mobil. Men det är också de där små sakerna som ett leende vid incheckning, hjälp med att pumpa ett cykeldäck eller de där tipsen som gör att den första segway-färden går som en dans.

Hos First Camp är alla välkomna – unga, gamla, familjer, idrottslag, distansarbetare. Vi har erbjudanden utformade för alla som insett de stora fördelarna med camping.

Alla First Camp-anläggningar drivs av First Camp Sverige AB med huvudkontor på Gårdatorget 2 i Göteborg. Att kedjan styrs från ett huvudkontor med specialister gör att personalen på anläggningarna kan ägna sin energi och uppmärksamhet åt vår viktigaste tillgång – gästerna.

First Camp ingår även i en allians med Regenbogen och Topcamp. Det gör att vi kan erbjuda våra gäster hela 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på fem av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Campingtourbiljetten

Med Campingtourbiljetten får du upptäcka 24 destinationer i Sverige, Danmark och på Regenbogens...

Läs mer

Europas största campingallians

Har du fått smak på upplevelserna från First Camps svenska destinationer? Kanske har du till och...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att sommaren ibland känns för kort? Förläng sommaren och ställ upp husvagnen hela...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer