Hoppa till innehåll

Om First Camp

First Camp är Skandinaviens största kedja inom camping för att våra gäster har valt att spendera sin värdefulla tid hos oss. Över 2,5 miljoner gästnätter varje år talar sitt tydliga språk. Som Skandinaviens ledande campingkedja har vi både kunskap och finansiella resurser att utveckla och underhålla de finaste destinationerna på de vackraste platserna. 

Idag finns First Camp på över 40 destinationer, från danska Lakolk Strand på Rømø i söder till Luleå med sitt äventyrsbad i norr. Vi erbjuder tusentals campingtomter, stugor och massor av glädje. Vårt hjärta klappar för dig som älskar att bo i stuga, husvagn, husbil eller tält. Vi delar din kärlek till vår underbara natur och uppskattar den gemenskap som finns mellan oss som campar.

Omtanke är en drivande kraft hos våra 600 medarbetare som varje dag jobbar för att göra campinglivet enklare och upplevelserna större. Ett exempel är den barnklubb som bjuder alla små campare på spännande aktiviteter, bus och skoj under högsäsong på flera av våra destinationer. Ett annat är First Camp Club – medlemskapet där du får poäng på alla dina bokningar på våra svenska destinationer. Poäng som du sedan enkelt kan handla för och du hittar allt smidigt samlat i en app i din mobil. Men det är också de där små sakerna som ett leende vid incheckning, hjälp med att hitta ett roligt utflyktsmål eller de där tipsen som gör att den första Minipro-färden går som en dans.

Hos First Camp är alla välkomna – unga, gamla, familjer, idrottslag, distansarbetare. Vi har erbjudanden utformade för alla som insett de stora fördelarna med camping.

Alla First Camp-destinationer drivs med hjälp av två supportkontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Att kedjan styrs från dessa supportkontor med specialister gör att personalen på destinationerna kan ägna sin energi och uppmärksamhet åt vår viktigaste tillgång – gästerna.

Vi har även ett koncept för kort- och långtidsboende för företag på våra destinationer. Läs mer om detta på smartstay.se.

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Läs mer

Säsongsplats

Semesterkänsla i flera månader! Säkra din säsongsplats Bli säsongsgäst och kom och gå som...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska First Camp Club. Det är vår egen...

Läs mer

Underhållning

Underhållning på First Camp I sommar bjuds du på fantastisk utomhusunderhållning hela fyra...

Läs mer

Nordic Camping är nu en del av First Camp

Nordic Camping blir First Camp Skandinaviens största campingkedja Nu kan du som campare hitta...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sensommarcamping

Läs mer

Din guide till Skåne

Läs mer

11 tips på mindre campingar

Läs mer