Poolområde - First Camp Björknäs - Boden Hoppa till innehåll

Poolområde

Vårt stora poolområde är en riktigt favorit för såväl stora som små campare och intill poolkanten finns riktigt fina möjligheter att njuta av sommaren i Norrbotten när den är som allra bäst! Poolerna är tempererade och håller en skön badtemperatur även om vädret inte är det. Här finns en 50-meters simbassäng, hela tre olika men lika roliga vattenrutschkanor, barnpool och bubbelpool. Poolområdet ligger på campingen men för att vistas inom området krävs en entréboiljett som du enkelt kan köpa på campingen. Inom poolområdet finns även en stor hoppkudde och lekpark samt stora gräsytor som är perfekta att slappna av och sola sig på medan barnen leker (glöm inte solskyddet bara).

Skulle magen kurra och man blir sugen på en bit mat eller något svalkande att dricka ligger vår restaurang alldeles intill!

Vänligen observera att barn under 10 år måste ha målsman med sig vid badet.

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska samt att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till campinggäster.

Öppettider

18/6-14/8
Alla dagar 09.00-18.00

Priser

Dag
Barn (3-15 år): 45 kr
Vuxen (16 år >): 70 kr

Eftermiddag från kl. 15:30
Barn (3-15 år): 35 kr
Vuxen (16 år >):  55 kr

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer