Boden bad pool
Boden bad pool
Boden bad pool
Björknäs - Boden

Badäventyr i Boden

Vårt stora poolområde är en riktigt favorit för såväl stora som små campare och intill poolkanten finns riktigt fina möjligheter att njuta av sommaren i Norrbotten när den är som allra bäst! Poolerna är tempererade och håller en skön badtemperatur även om vädret inte är det. Här finns en 50-meters simbassäng, hela tre olika men lika roliga vattenrutschkanor, barnpool och bubbelpool. Poolområdet ligger på campingen men för att vistas inom området krävs en entréboiljett som du enkelt kan köpa på campingen. Inom poolområdet finns även en stor hoppkudde och lekpark samt stora gräsytor som är perfekta att slappna av och sola sig på medan barnen leker (glöm inte solskyddet bara).

 

Skulle magen kurra och man blir sugen på en bit mat eller något svalkande att dricka ligger vår restaurang alldeles intill!

 

Vänligen observera att barn under 10 år måste ha målsman med sig vid badet.

Inträde poolområde

Dag
Barn upp till 16 år, pensionärer och motionssim: 50 kr
Vuxen från 16 år: 75 kr

Eftermiddag från kl. 15:30
Barn upp till 16 år och pensionärer: 40 kr
Vuxen från 16 år: 60 kr

Öppettider poolområde

20 juni - 11 augusti 2024
09:00 - 18:00

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska samt att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till campinggäster.

Vi erbjuder även klippkort på vårt poolområde.

Klippkort 3-15 år: 400:-
Klippkort vuxen: 650:-