Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

Camping

På First Camp Fläsian – Sundsvall kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 1 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Sundsvall så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Campingtomt

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. På First Camp Fläsian – Sundsvall är många av platserna för husbil och husvagn väl tilltagna storleksmässigt, vilket gör att det känns luftigt och fritt att campa hos oss. Och alla platser har givetvis havsutsikt. I servicebyggnaden finns toaletter, dusch, diskmöjligheter, spis och mikrovågsugn. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el - maxlängd 9 meter

Rymlig campingtomt med härlig utsikt över campingen och havet. Den här typen av campingtomt innefattar de flesta av våra platser på campingen. Välj din plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el - maxlängd 7 meter

Trevliga och lite smalare tomter passande för husbilar, nära servicehus och med härlig utsikt över vattnet. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Tältplats med/utan el

Trevliga tomter för dig som campar med tält. I det närliggande servicehuset hittar du alla faciliteter du kan tänkas behöva. På tomten får du plats med både normalstort tält och bil. Tomterna för tält finns både med och utan el. Välj vilken typ du önskar när du bokar.

Tält

Tält

Tälta i Sundsvall Med ett normalstort tält finns plats för både bil och tält på tomten. Ni kan även välja att tälta på vanlig campingplats, med eller utan ström, eller så bor ni på vårt tältområde som ni kan...

Tälta i Sundsvall Med ett normalstort tält finns plats för både bil och tält på tomten. Ni kan även...

Tälta i Sundsvall

Med ett normalstort tält finns plats för både bil och tält på tomten. Ni kan även välja att tälta på vanlig campingplats, med eller utan ström, eller så bor ni på vårt tältområde som ni kan hitta på kartan.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer