First Camp Skovlund - Lillebælt - First Camp Hoppa till innehåll

Etagecamping med havsutsikt på Fyn

Fyns mysiga campingplats med vattenpark!

First Camp Skovlund – Lillebælt

 • Med en stor vattenpark, 5 lekplatser, fantastiska faciliteter, minigolf, tennis, butik, café och kanske Fyns vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund – Lillebælt det självklara valet för en camping- eller stugsemester på Fyn för hela familjen. Vår önskan är att skapa en oas som kan utgöra den vackraste miljön för din semester – oavsett om du ska spendera den med dina barn, din partner eller dina vänner. Hos oss hittar du alla moderna bekvämligheter som hör till en campingplats, men också ett antal andra erbjudanden som kan göra din sommarsemester till en minnesvärd upplevelse. Med en plats som är centralt belägen mellan de största turist- och familjeattraktionerna på Fyn och Södra och södra Jylland, är Skovlund Camping med sin stora vattenpark och inte mindre än 5 lekplatser ett paradis för barn i alla åldrar.

  Från vår camping har du utsikt över den pittoreska Båring Vik, som med sitt vackra vatten ger upphov till både dyk, kajakpaddling och fiske. Från de flesta ställen finns den mest fantastiska utsikten till ingången till Lillebælt, där lastfartyg, tankfartyg, kryssningsfartyg och fritidsbåtar kan ses i fjärran. Vi är stolta över att ha det som många av våra gäster beskriver som Fyns bästa utsikt

  Middelfarts campingplats med stor vattenpark

  Även om vi är nära havet har vi en stor vattenpark med aktiviteter för alla barn – stora och små. Vattenparken är utrustad med flera pooler, vattenrutschbanor för både små och stora, samt vattenfall. Skovlund Campings stora vattenpark gör bara sommaren ännu bättre!

  Lågpriskalender
  Sök och hitta lediga platser till bästa pris!

  Ser det fullt ut på din destination? Sök i lågpriskalendern och hitta sista minuten-platserna i närområdet, på granncampingen eller där vädret är som bäst - till bästa möjliga pris!

  Info

  Ansvarig för uthyrning och bokning är First Camp Danmark A/S cvr: 41026413.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

   

  28 juni till 15 augusti
  Alla dagar 09:00 - 20:00
  16 augusti till 24 oktober
  måndag - torsdag 09:00 - 17:00
  fredag - lördag 09:00 - 19:00
  söndag 09:00 - 13:00

  Butik
  I butiken hittar du allt du behöver för din campingvistelse. Här kan du hitta öl och vin,  färska lokala grönsaker och du kan beställa bakat bröd.

  Se praktisk info

  Stugor i Skovlund

  Läs mer

  First Camp i Danmark

  Läs mer

  Platstyper på campingen

  Läs mer

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

  Läs mer

  Sveriges skönaste stränder

  Läs mer

  Poolsemester i Sverige

  Läs mer