Hoppa till innehåll
Halmstad Äventyrsland

Halmstad Äventyrsland

Halmstad Äventyrsland ligger endast 10 minuter i bil från vår camping First Camp Tylösand-Halmstad. I äventyrslandet finns flera roliga och spännande temaområden: Dinosaurielandet, Vattenlandet, Karusellpark, Piratland och Sagoland & Miniland. Här är du i en park som passar hela familjen! Dinosaurielandet Här får barnen kliva in i en värld för flera miljoner år sedan. Flera verklighetstrogna dinosaurier finns uppställda i området och…

Läs mer
Fitnesscenter

Fitnesscenter

First Camp Tylösand-Halmstad har ett samarbete med MB New Body fitnesscenter som ligger precis intill campingen. Där erbjuds du att träna för 399 kr per månad eller 199 kr per vecka.

Läs mer
Halmstad

Halmstad

Halmstad är en pulserande stad med full aktivitet dag som kväll. Från campingen till centrum är det en knapp mil och dit tar du dig snabbt och smidigt med lokaltrafiken. Stora torg är Halmstads hjärta. Härifrån har du full koll på vad som händer i stan. Torghandeln blomstrar och längs gågatorna samsas butiker med trevliga uteserveringar. Färsk fisk bjuds ut…

Läs mer
Solgårdens scen

Solgårdens scen

På sommarkvällarna fylls Solgården med glada semesterfirare som kommit för att lyssna på Sveriges artistelit. I år gästar bland andra Lena Philipson, Darin och Nationalteatern. Sommarkonserter du inte vill missa!

Läs mer
Tylösand Beach Run

Tylösand Beach Run

Sommarens skönaste löpartävling på Tylösands härliga sandstrand. Loppen är på distanserna 2 km, 7 km, 14 km.

Läs mer
Friluftsliv & fiske

Friluftsliv & fiske

Inlandet med ängsmark och djupa svampskogar bjuder på rikt friluftsliv. För sportfiskaren lockar lax- och öringfiske i Nissan och Fylleån, och i flera insjöar nappar abborre, gädda och regnbåge. Dessutom finns totalt 46 naturreservat i Halmstad av skiftande naturtyper och djurliv.

Läs mer
Cykelleder

Cykelleder

Kattegattleden Upptäck Sveriges vackra västkust längs Kattegattleden och bo hos oss under din resa! Kattegattleden är Sveriges första nationella cykelled som sträcker sig från Helsingborg i söder till Göteborg i norr har ett unikt havsnära läge och bjuder på vackra vyer utmed Hallandskusten. Leden är 37 mil lång, näst intill bilfri och går genom små fiskelägen och sommarstäder som Båstad,…

Läs mer
Vandring

Vandring

Vandraren har miltals att upptäcka. Prins Bertils stig är en kustnära vandringsled på 18 kilometer, från Halmstads slott via Tylösand till Möllegårds lummiga naturreservat. Stigen är vältrampad hela året med många sevärdheter, rast- och utkiksplatser.

Läs mer
Spela golf i Tylösand

Spela golf i Tylösand

Golfentusiasten som besöker oss har definitivt hamnat rätt. Här är något av ett ”golfens Mecka” med så mycket som 11 golfbanor! Närmaste granne är Halmstad Golfklubb.

Läs mer
Galgberget

Galgberget

Ta en våffla uppe på Galgberget i Hallandsgårdens café för att sedan ta en promenad och avnjuta utsikten över hela Halmstad från utsiktstornet.

Läs mer
Heagårds skafferi

Heagårds skafferi

Heagård är en stor ladugård i sten strax utanför Halmstad. I den magiska miljön med anor från 1600-talet kan ni finna allt från galleri, restaurang, café samt kläder-, delikatess- och inredningsbutik. Utomhus finns en stor park för konsert och grillkvällar.

Läs mer
Stadsbondgården

Stadsbondgården

Ta barnen till en lantlig idyll med ett besök på Stadsbondgården Olofstorp. Där hälsar ni på hos djuren, tittar på det spännande jordbruket och njuter av trädgårdsodlingarna.

Läs mer
Upplev Halland

Upplev Halland

I Halland finns mycket att göra, uppleva och se. Här kan du shoppa på Gekås Ullared, vandra på Hallandsleden samt njuta av bad på långgrunda sandstränder eller stilla insjöar. På Halland.se kan du som bor hos oss på First Camp Tylösand finna mängder av inspirerande evenemang och aktiviteter över hela Halland.

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Halloween på campingen

Läs mer

Höstens utflykter för alla smaker

Läs mer

8 tips på friluftsaktiviteter runt campingen

Läs mer