first camp tylösand - halmstad

Camping Tylösand – Halmstad

På First Camp Tylösand – Halmstad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Halmstad så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.

Campingtomt med el - Max 6 meter

Mindre campingtomter med uppställning på gräs. Passar ekipage upp till 6 meter. Välj vad du ha nära till när du väljer plats från kartan vid bokning.

Gläntan - Campingtomt med el - Max 8 eller 10 meter

Gläntan är ett trevligt och aktivt område med närhet till aktivitetsbanan. Området erbjuder en härlig mix av tomter – vissa av tomterna ligger fint inbäddat bland grönskan medan andra ligger mer öppet. Tomterna har 6 amp samt kabel-tv. Tomt 601-608 har 10 amp.

Havet - Campingtomt med el - Max 8 meter

Detta område ligger närmast havet, endast en liten promenad genom skogen så kommer ni till sanddynerna. Tomterna i detta område är öppna och fina, passar ekipage upp till 8 meter, har 10 amp samt kabel-tv. 

Snäckan - Campingtomt med el - Max 8m

Detta område ligger lite lummigt mellan ett av våra servicehus och butiken. Här får ni nära både till att borsta tänderna och köpa färska frallor på morgonen. Tomterna passar ekipage upp till 8 meter och har 10 amp samt kabel-tv.

Solsidan - Campingtomt med el och VA - Max 7, 9 eller 11 meter

Tomterna i området Solsidan erbjuder dig med ekipage mellan 7-11 meter en trevlig vistelse. Alla campingtomter i området Solsidan har 10 amp, egen vatten/avloppsanslutning samt kabel-tv.


Tält

Tältplats utan el

Tältplatserna på First Camp Tylösand-Halmstad ligger utspridda på hela campingen, så som tältare har du många möjligheter att välja. Våra tältplatser utan el är ofta av mindre format så om du har ett stort tält och behöver mer utrymme rekommenderar vi dig att boka en tomt med el istället.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!