Golfa i Tylösand - First Camp Tylösand-Halmstad Hoppa till innehåll

Spela golf i Tylösand

Golfentusiasten som besöker First Camp Tylösand-Halmstad har definitivt hamnat rätt. Här är något av ett ”golfens Mecka” med så mycket som 11 golfbanor! Närmaste granne är Halmstad Golfklubb och Flygstadens Golfklubb. Vad sägs om att boka en golfweekend eller planera in en golfvecka på campingen och bo i någon av våra härliga stugor?

På Halmstad Golfklubb finns två vackra banor, Norra banan och Södra banan. Här testas dina golfkunskaper samt ditt tålamod med vinden som en ständigt påverkande faktor eftersom havet är närmsta granne. Båda Norra och Södra banan är 18-hålsbanor. Här finns en av Sveriges bästa golfrestauranger och en av landets största on-course shopar. Bäst av allt är att golfbanan endast ligger 2 km från campingen.

Flygstadens golfklubb är en utmanande och omväxlande 9-hålsbana 10 minuter i bil från campingen i Tylösand. Banan börjar i en mer öppen miljö där du får blicka ut över fina vyer och där vinden har fritt spelrum, sedan avslutas banan med några mer lummiga hål på andra sidan vägen. Flygstaden är en mindre klubb som även erbjuder pay and play.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer