Drönarbild Edsvik - Grebbestad
Trampbil Edsvik - Grebbestad
Reception Edsvik - Grebbestad
Stranden Edsvik - Grebbestad

Edsvik – Grebbestad

Norra Edsvik 2, 45795 Grebbestad

En västkustpärla för hela familjen

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. På campingen i Grebbestad njuter ni av sol och salta bad vid campingens fina och barnvänliga strand eller på de varma saltstänkta västkustklipporna. Bor gör ni antingen i stuga eller på rymliga campingtomter och på området finns allt som kan tänkas behövas för en riktigt härlig semester! Letar du efter en trevlig camping i Grebbestad kommer du inte att bli besviken.

 

På området finns en servicebutik med nybakat bröd varje morgon under högsäsongen. Campingen i Grebbestad välkomnar även alla fyrbenta vänner som är hjärtligt välkomna, här finns både en hundbadplats och promenadstråk i varierande natur. I direkt anslutning till badstranden ligger en lekplats och en minigolfbana.

 

Närbelägna Grebbestad erbjuder ytterligare möjligheter till äventyr och utflykter som bland annat skärgårdsturer med båt, sälsafari, havsfiske, dykning och kajakpaddling. Och för er som tycker om vandra i naturen ligger det vackra naturreservatet Tjurpannan och Bohusleden i området. Välkomna till vår camping i Grebbestad, First Camp Edsvik – Grebbestad!


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Beachvolley
Cykeluthyrning
Fiske
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 300 meter från campingen.

 

Butik
Butiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrintömning finns i våra servicehus.

 

Motortrafik
Tomgångskörning max 1 minut inom området.

 

WIFI
WIFI finns i receptionen, restaurangen och servicehus 2. Vänligen observera att det kan vara långsammare under högsäsong.

 

Åldersgräns
Mellan 21 – 25´3 juni 2024 måste alla i sällskapet ha fyllt 25 år för att kunna boka och bo hos oss. Utöver denna vecka behöver alla gäster vara 18 år fyllda eller i målsmans sällskap. Giltig legitimation ska kunna uppvisas vid förfrågan.

 

Öppettider
First Camp Edsvik – Grebbestad har öppet året runt. Övriga enheter som Street Food och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

Mer på Edsvik - Grebbestad

På vår destination finns allt för en lyckad vistelse, välkommen!

I närheten av Edsvik - Grebbestad

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.