Bistro Edsvik - Grebbestad
Bistro Edsvik - Grebbestad
Bistro Edsvik - Grebbestad
Bistro Edsvik - Grebbestad

Driv din drömrestaurang i en fantastisk skärgårdsmiljö!

Har du alltid drömt om att driva restaurang med utsikt ut över havet? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi söker en passionerad och erfaren arrendator som vill ta över driften av vår restaurang på First Camp Edsvik.

First Camp Edsvik är en älskad familjecamping belägen strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Under sommarens soliga dagar är det inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. På denna destination bor gästerna på camping eller i stuga under tiden de njuter av sin semester. Här finns bl.a. en populär badstrand, barnaktiviteter samt spännande natur att upptäcka. Med en restaurang belägen bredvid havet, finns det stora möjligheter att skapa en plats där gäster samlas för att uppleva både god mat och härlig gemenskap.

Som arrendator får du inte bara möjlighet att njuta av vår fina skärgårdsmiljö, utan du blir också en del av en välkänd och respekterad campingkedja. Med stöd från First Camp har du de bästa förutsättningarna för att driva en framgångsrik restaurangverksamhet. Detta är din chans att förverkliga din dröm och driva en restaurang i en unik skärgårdsmiljö! Om du har passionen, erfarenheten och viljan att skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster, så är detta möjligheten du väntat på.

Intresserad? Kontakta oss redan idag för mer information! Du kan nå oss antingen via telefonnummer +46 (0) 525 10394 eller mail: edsvik@firstcamp.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Butiken har öppet under sommaren, välkommen!