Oknö - Mönsterås

Fiska i Mönsterås 🎣

Du som är fiskeintresserad har goda möjligheter att utöva din hobby med äkta ostkustfiske av finaste kvalitét i Mönsterås. Både Emån och Alsterån erbjuder nämligen in till goda fiskemöjligheter för såväl fritids- som sportfiskaren. Varför inte kombinera både semester och fiske? Hyr en mysig stuga och njut av närhet till härligt fiske. First Camp Oknö erbjuder dessutom bra parkeringsmöjligheter för bil och båt nära din stuga.

 

Laddning av båtbatteri är möjligt. Vi har även ett bra samarbete med MTL i Mönsterås som erbjuder bra båtar för fiske. För mer information gällande sjösättsättning/båtramper – läs här.

 

Vänligen notera att det finns olika fiskeförbuds perioder i Mönsterås kommun.  För ytligare information se Mönsterås kommuns hemsida.

Ostkustfiske när det är som bäst

Att fiska i Mönsterås bjussar på fördelen att det i området finns en otalig variation vad gäller både miljö och artrikedom. Ostkustfiske när det är som bäst helt enkelt. Förutom ett oslagbart gäddfiske här på Oknö hittar du Sveriges kanske bästa abborrefiske och ett rekordbra havsöringsfiske i krokarna. Och appropå det…

Världskändisen(!) Emån råkar vara ett av Europas absolut renaste fiskevatten och som med sin stora artrikedom varje år lockar fiskeintresserade från hela Sverige. Emån har främst hamnat på fiskekartan för sin storvuxna havsöring som flera gånger visat sig på styva linan med internationella rekordvikter.


Guide till nästa fiskeäventyr

Kolla in Mönsterås fiskeguide här för ännu mer tips och inspiration till nästa fiskeresa. Och du, glöm inte fiskekortet! När du planerar ditt nästa fiskäventyr så hjälper vi dig gärna med boende under fiskeresan.

Här på Oknö - Mönsterås finns det utan tvekan en stuga eller campingtomt för dig. Välj mellan fem stugtyper i varierande storlekar och bland ännu fler campingtomter på upp till 120 kvm precis vid vattenbrynet. Ett tips är att kika in vår lågpriskalender för att hitta bästa möjliga pris inför resan.


Boka fiskepaket

Spendera två härliga fiskedagar på Oknö - Mönsterås. Ta med familj, vänner kollegor eller varför inte en rolig teamaktivitet? Paketen nedan gäller 2 nätter i delad stuga som är utrustad med kök, dusch/wc. Observera att paketen endast går att boka direkt genom destinationens mail eller telefon, ej online.

Fiskepaket på Oknö

Antal personer
i stuga med kök/dusch/wc
Pris per stuga för 2 nätter
2 personer delar stuga1500 kr
3 personer delar stuga1500 kr
4 personer delar stuga1950 kr

Bokning av fiskepaket

Är du intresserad av att boka fiskepaket? Maila din bokningsförfrågan till okno@firstcamp.se eller ring oss direkt på +46 499-449 02.