Oknö - Mönsterås

Camping Oknö – Mönsterås

På First Camp Oknö – Mönsterås bor du i en naturnära miljö med en enklare standard. Här kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Mönsterås så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.

Campingtomt med el – max 7 eller 9 meter

Campingtomter med el i olika storlekar med uppställning på gräs. Samtliga tomter ligger alldeles i närheten av vattnet och promenadavståndet till närmsta bad är inte mer än någon minut eller två.


Husbil

Husbilsplats med el – max 6 meter

Husbilsplatser med el som passar dig med husbil upp till 6 meter. Dessa platser är utspridda över området men har alltid nära till såväl bad som servicehus. Välj din plats från kartan när du bokar.


Tält

Tältplats med el - max 42 kvm

Våra tomter med el är ca 40 kvm stora, har gräsunderlag och ligger med ett härligt läge utmed vattnet.

Tältplats utan el

Tältplats utan el för ett tält och en bil/motorcykel per plats. Här har ni tillgång till servicehus och platserna ligger precis utmed vattnet.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!