Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Avkoppling och äventyr på Norrlands solkust

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Upplevelser året om

Camping på First Camp Arcus

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.

Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Campingtomt

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

80-100 kvm med el

Område A 80-100 kvm på asfalt med el Tomterna på A-området har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. Alla tomter är minst 80 kvm stora med 10 amp och ligger nära vår fina sandstrand, stugbyn och vedbastun. Här har ni även nära till lekplats, fotbollsplan och hoppkuddarna. Området ligger vid servicehus A och det är ca 3 minuters promenad till reception och butik. Minimum 7 dagars bokning under högsäsong. Område B 80 kvm med el Tomterna på B-området har plant gräsunderlag och är minst 80 kvm stora med 10 amp. Här har ni nära till Servicehus B och det är 3-5 minuters promenad till reception, butik och lekplats. Många platser har utsikt över älven. Område C 80-120 kvm med el Tomterna på C-området har plant gräsunderlag och är minst 80 kvm stora med 10 amp. Här har ni nära till Servicehus C, butik och reception och det är 3 minuters promenad till lekplats. Område C 80-100 kvm på asfalt med el Tomterna på C-området har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. Alla tomter är minst 80 kvm stora med 10 amp och här har ni nära till lekplats, fotbollsplan och hoppkuddarna. Området ligger vid servicehus C och det är ca 3-5 minuters promenad till reception och butik. Minimum 7 dagars bokning under högsäsong. Område D 80 kvm med el Tomterna på D-området ligger på plant gräsunderlag i skogsmiljö nära Arcusbadet och badstranden Niporna. Tomterna är 80 kvm stora med 10 amp. Om ni vill ha lite lugn och ro är dessa tomter perfekta. Servicehus D och en liten lekplats finns i närheten och det är 5-10 minuters promenad till reception, butik och större lekplats.

120 kvm med el

Stranden 120 kvm med el Stora tomter som ligger vid Luleälven och har en fantastisk utsikt över Luleå och ett fåtal steg till stranden. Dessa tomter på plant gräsunderlag är 120 kvm stora. När du hyr en strandtomt minst en vecka ingår ett 7-dagars wifi-kort så du kan surfa när du vill!

120 kvm med el och VA

Område C 120 kvm med el och VA Tomterna ligger på plant gräsunderlag vackert belägna nära älven, är ca 120 kvm stora och har 16 amp, vatten och avlopp. Här har ni nära till restaurangen och servicehus B och det är 3-5 minuters promenad till älven, lekplats, reception och butik.

140 kvm med el och VA

Älven 140 kvm med el och VA Älvtomterna är våra största tomter på ca 140 kvm med vatten och avlopp. Dessa tomter har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. De ligger med ett vackert läge intill Luleå älv med närhet till Servicehus B och Arcusbadet. Det är ca 5 minuters promenad till reception, butik och större lekplats.

60-80 kvm utan el

Område D 60-80 kvm utan el Det finns 22 tomter utan el på C- och D-området, dessa ligger nära servicehus D och Arcusbadet. Det finns en liten lekplats i närheten och det är ca 5-10 minuters promenad till reception, butik och större lekplats. Dessa tomter är ej bokningsbara online. *Observera att avvikelser i måtten på tomterna kan förekomma.

Husbil

Husbil

Campar du med husbil och vill upptäcka den vackra Norrlandskusten? På First Camp Arcus-Luleå finns campingtomter både på asfalt och med gräsunderlag. 80-100 kvm med el Område A 80-100 kvm på asfalt med el Tomterna på A-området har uppställning...

Campar du med husbil och vill upptäcka den vackra Norrlandskusten? På First Camp Arcus-Luleå finns campingtomter både på asfalt...

Campar du med husbil och vill upptäcka den vackra Norrlandskusten? På First Camp Arcus-Luleå finns campingtomter både på asfalt och med gräsunderlag.

80-100 kvm med el

Område A 80-100 kvm på asfalt med el Tomterna på A-området har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. Alla tomter är minst 80 kvm stora med 10 amp och ligger nära vår fina sandstrand, stugbyn och vedbastun. Här har ni även nära till lekplats, fotbollsplan och hoppkuddarna. Området ligger vid servicehus A och det är ca 3 minuters promenad till reception och butik. Minimum 7 dagars bokning under högsäsong. Område C 80-100 kvm på asfalt med el Tomterna på C-området har uppställning på asfalt och gräs till förtältet. Alla tomter är minst 80 kvm stora med 10 amp och här har ni nära till lekplats, fotbollsplan och hoppkuddarna. Området ligger vid servicehus C och det är ca 3-5 minuters promenad till reception och butik. Minimum 7 dagars bokning under högsäsong.

140 kvm med el och VA

Område vid Älven med el och VA Älvtomterna är våra största tomter på ca 140 kvm. Dessa 23 tomter har uppställning på asfalt och gräs till förtältet och har el, vatten och avlopp. De ligger med ett vackert läge intill Luleå älv med närhet till Servicehus B.

Quickstop

Quickstop utan el Våra Quickstop-platser utan el ligger på Arcusbadets parkering nära reception, butik och servicehus C.

Tält

Tält

Tältområde 40 kvm utan el Detta tältområde har fem numrerade platser på plant gräsunderlag som är ca 40 kvm stora. Här har du nära till servicehus B och C, och Luleå Älv ligger alldeles i närheten. Tältområde D utan...

Tältområde 40 kvm utan el Detta tältområde har fem numrerade platser på plant gräsunderlag som är ca 40 kvm...

Tältområde 40 kvm utan el
Detta tältområde har fem numrerade platser på plant gräsunderlag som är ca 40 kvm stora. Här har du nära till servicehus B och C, och Luleå Älv ligger alldeles i närheten.

Tältområde D utan el
Tältområde D ligger intill Arcusbadet och här finns ca 50 tältplatser på gräs- eller sandunderlag som ej går att förboka. Det är 5-10 minuter till reception, butik och större lekplats. En mindre lekplats finns på området. Ett antal tältplatser är belägna med vidunderlig utsikt över Luleå älv på sandunderlag. Tänk så härligt att få kliva ut ur tältet och mötas av den vackra norrländska kusten utanför!

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer

Hitta de bästa campingarna på östkusten

Läs mer