Arcus - Luleå

Hembakat och hemtrevligt

En svalkande öl efter en dag av salta bad i Luleälven? Eller varför inte någonting hembakat från vårt omtyckta sommarcafé? Här hittar du mat och dryck till alla tillfällen.

 

Fånga solens sista strålar på Restaurang Kajens stora uteservering, eller blicka ut över natursköna Gäddviksströmmen från Kolarens Sommarcafé. Båda med fullständiga rättigheter och ett utbud som passar den hungriga, sötsugna, lilla eller stora. Vi har även en servicebutik med allt du behöver för de mysiga “hemmakvällarna”. Välkommen till oss, vid Luleälvens mynning.

Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!


Kolarens sommarcafé

En lantlig idyll vid natursköna Niporna med utsikt över Gäddvikströmmen och Luleälven. Här serveras både hembakat och lättare sommarrätter, som sallader och pajer. Det finns både varma och kalla drycker som öl och vin. Soliga dagar kan du njuta av den stora uteserveringen med den fantastiska utsikten. Läs mer här!


Restaurang Kajen

Vår à la carte-restaurang med grillat, pizza, klassiska rätter och fullständiga rättigheter vid Lule älv. Här kan du njuta av solnedgången från uteserveringen under de varma sommarkvällarna. Läs mer här!