Hoppa till innehåll

Lugn och ro i vackra omgivningar

365 campingdagar om året

100% höstmys på campingen

Husbil

Campar du med husbil och vill upptäcka den vackra norrlandskusten? På First Camp Arcus-Luleå finns campingtomter både på asfalt och med gräsunderlag.

Älvtomter

Älvtomterna är campingens största platser på ca 140 kvm och här kan du ställa husbilen på asfalt och gräs till förtältet eller uteplatsen. Platserna är utrustade med el, vatten och avlopp och ligger vacker intill Luleå älv. Det finns 23 stycken älvtomter att välja bland.

Tomter med asfalt och gräs

Campingen har två områden där el-platserna har uppställning på asfalt och gräs till förtältet eller uteplatsen. A-området ligger närmast vår fina sandstrand, stugbyn och vedbastun. Både A-och C-området ligger nära lekplatsen, fotbollsplan och hoppkuddarna, perfekt beläget för er som semestrar i husbilen med barn. Alla campingtomter är minst 80 kvm stora med 10 ampere. Minimum sju dagars bokningar under högsäsong.

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer

Julmarknader från norr till söder

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer