Aktiviteter - First Camp Hoppa till innehåll

Aktiviteter

Smaka, upplev, se och känn. I Stockholms utbud kan du använda alla dina sinnen. Möjligheterna är nästan oändliga – hela stan är full av aktiviteter som väntar på dig. Ut och njut!

SkyView
Se Stockholm på 20 minuter!
SkyView är attraktionen som tar dig upp längs utsidan av Ericsson Globe. Från toppen, 130 meter över havet, har du fantastisk utsikt över hela Stockholm.
Läs mer >

Gröna lund
Ta fram barnet i dig och ha en riktig kul dag. Åk Flygande Elefanterna eller Fritt Fall Tilt. Ät sockervadd, vinn en jättechokladkaka eller gå på någon av de många konserterna som hålls på Gröna Lund.
Läs mer >

Sightseeing
I en storstad som Stockholm finns det något för alla. Gå på en konsert eller show, klä upp sig och se en opera, gå på bio, äta nått gott, gå på en musikal, se en fotbollsmatch eller något annat sportevenemang och mycket mycket mer.
Här kan du läsa vad som händer i Stockholm

Junibacken
På Junibacken får barn och vuxna chansen att uppleva fantastiska saker tillsammans. De där magiska ögonblicken som är svåra att beskriva i ord, men som betyder allt för den som är där – det är dem vi ger er. Teater, sång, musik och en väldig dos fantasi och uppfinningsrikedom är våra verktyg
Läs mer >

Bounce
Välkommen till BOUNCE, Stockholms bästa trampolinpark. Här möts du av studsmattor, äventyrsbana och parkourpark…bland annat! Vi har aktiviteter för alla med hopp i kroppen.
Läs mer >

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer