Välkommen till Ställplatsstockholm!

Ställplatsstockholm ligger vackert beläget mitt i Flatens naturreservat och med närhet till Flatensjön. Vid ställplatsen finns en betalstation där du enkelt checkar in och betalar din vistelse. Här finns platser för husbilar upp till 16 meter, har du husvagn eller tält är du varmt välkommen till campingen.

 

Här finns tillgång till servicehus med toalett, dusch, skötrum och diskrum. Tömningsstation finns för fasta tankar, både för grå-och svartvatten, samt rum för tömning av kasettoaletter. Miljöstation finns på området för enkel avfallshantering under vistelsen.

 

In- och utcheckning
Incheckning: från kl. 12:00 och framåt (öppet dygnet runt).
Utcheckning: senast kl. 12:00.

 

Ställplats Stockholm är öppen året runt.

 

Bokning och pris
Du bokar och betalar enkelt i betalautomaten vid ställplatsens infart. Platserna är inte bokningsbara online. Efter betalning får du ett nyckelkort som ger dig tillgång till ställplatsens faciliteter. Vill du förlänga din bokning, checkar du smidigt in igen och får då ett nytt nyckelkort.

 

Pris per dygn: 220-310 SEK inkl. husbilsplats, tillgång till servicehus och latrintömning. El finns på ställplatsen och väljs till vid incheckning i automaten.

Vänligen notera att du måste ha en giltig e-postadress för att kunna checka in.

 

Området
Ställplatsen är belägen mitt i det vackra Flatens naturreservat och endast ett stenkast från närmaste badplats. Runt sjön Flaten är landskapet varierat och höjdskillnaderna ger området sin alldeles egen karaktär och kan även nyttjas av klätterintresserade.

 

Från Ställplatsen är det endast 250 meter till närmsta busshållplats som snabbt och smidigt tar dig vidare till huvudstadens kärna där du finner oändliga möjligheter till kultur, mat och shopping.

 

Hitta hit
Flatens skogsväg 50, 138 31 Älta

Koordinater: 59.250012, 18.161784

Hitta hit