Museum - First Camp Hoppa till innehåll

Museum

Svenskar gillar museer. Under 2018 besöktes Sveriges museer över hisnande 17 miljoner gånger.  Ett museum erbjuder ett lättsamt sätt att lära sig nya saker! Många är dessutom barnvänliga och har gratis entré. Flest museer i Sverige finns i Stockholm, och vi har utsett våra favoriter bland dessa.

ABBA The Museum
ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. Här hittar du självklart medlemmarnas kläder, guldskivor, originalprylar, memorabilia och mycket mer, men hos oss är du en viktig del av upplevelsen!
Läs mer >

Tekniska museet
Tekniska museet är ett science center och Sveriges största tekniska museum. Här kan barn och vuxna tillsammans utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop – en spännande resa!
Läs mer >

Livrustkammaren
Livrustkammaren är en riktig guldgruva för både stora och små besökare. Välkommen på en upptäcktsfärd genom den kungliga historien!
Läs mer >

ArkDes
ArkDes är Sveriges nationella centrum för arkitektur och design. ArkDes är ett museum, ett kunskapscenter och en arena för debatt och diskussion om framtidens arkitektur och design.
Läs mer >

Vasamuseet
Vasamuseet är en av Sveriges största turistattraktioner. Här kan du läsa historia om 1600-talsskeppet Regalskeppet Vasa, vilket bärgades 1961 efter det att vraket upptäckts av Anders Franzén.
Läs mer >

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer